Водачът на листата на Републиканци за България във Враца криминалният

...
Водачът на листата на Републиканци за България във Враца криминалният
Коментари Харесай

Лични интервюта преди вота: Подкрепа въпреки различните политически възгледи – Тодоров Тодоров и баща му

Водачът на листата на " Републиканци за България " във Враца престъпният психолог Тодоров Тодоров и татко му Борис Маринов имат разнообразни политически възгледи, само че в никакъв случай не спорят по тях.

Снимка: bTV

Скандалите са неразрешени, не и изразяването на мнението, показа Маринов, който макар че е социалист поддържа напълно сина си за идните избори.

Тодоров е от Бяла Слатина, а престъпната логика на психиката като че ли избира него, тъй като е признат незабавно след състезанието.

Като дребен беше обикновено дете, споделя татко му и признава, че за внук боли повече, в сравнение с за наследник.
Снимка: bTV
Тодор Тодоров пък показа, че не си показва да остарее в София и че неговото място е Бяла Слатина, където с изключение на всички хубави мемоари има и характерни прекарвания.

Той описа и за собствен отдалечен, родственик, който е помагал на Васил Левски при основаването на комитетите.

Вижте още във видеото.

„ Тази събота и неделя “ ви показва кандидат-депутати от листите на първите 8 партии и обединения, съгласно изследването на „ Алфа Рисърч “, извършено сред 26 февруари и 1 март, измежду 1013 пълнолетни жители и финансирано от организацията и bTV. " ИТН " се отхвърлиха от това свое право и по тази причина на тяхно място бяха кандидат-депутати от листите на три партии, които имат близки планирани резултати – това са " Републиканци за България " – 0.9%, АБВ-0.9% и партия КОД -0.8%.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР