Водачът на автобуса с 16 деца, който катастрофира край Дряново

...
Водачът на автобуса с 16 деца, който катастрофира край Дряново
Коментари Харесай

Страшна версия за трагедията с 16 деца край Дряново: Шофьорът починал преди инцидента?!

Водачът на рейса с 16 деца, който катастрофира край Дряново през вчерашния ден, евентуално е умрял преди случая. Това е мнението на незабавните медици, пристигнали при случая и на полицията.
Автобус с 16 деца от детско-юношеската школа на „ Литекс “ се вряза в зид на къща в село Гостилица, община Дряново малко преди 16.00 ч през вчерашния ден. 73-годишният лидер е умрял зад кормилото. При завой рейсът е излязъл от пътното платно.
Здравата каменна ограда е съумяла да убие инерцията на транспортното средство. Според специалисти рейсът не се е движил с превишена скорост и точно това е избавило децата в рейса. Домакинът на къщата и неговите съседи са безапелационни, че единствено деликатното каране и бавната скорост на водача не са разрешили той да се обърне, а просто е спрял в оградата и стълбите край пътя.
Според медиците водачът – на 73 години, евентуално е умрял преди злополуката. Предполага се, че е получил инфаркт. Домакинята на къщата, до която рейсът самокатастрофира незабавно излиза, откакто чува страховит тропот. Помага на децата да излязат от транспортното средство. Разказва, че са били доста уплашени и уплашени и ги кани в къщата си.
„ Аз видях какво стана, бях в офиса си и чух заплашителен удар. Излязох да видя какво става – децата пищяха, вратата на рейса се отвори и децата слязоха. Два часа след случая пристигнаха да ги приберат и рейсове и родителите на децата “, споделя тя пред Българска национална телевизия.
Според децата малко преди злополуката рейсът е почнал да криволичи.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР