Водач на луксозен автомобил предизвика недоволството на хората, видя Plovdiv24.bg.

...
Водач на луксозен автомобил предизвика недоволството на хората, видя Plovdiv24.bg.
Коментари Харесай

Страшни закани на пътя от баровец заради въпрос, после се извини

Водач на първокласен автомобил провокира недоволството на хората, видя Plovdiv24.bg . Причината - надменно държание на пътя сред Пазарджик и Велинград.

Ето какво описа в обществената мрежа Facebook свидетел на обстановката:

" Понеже стана нормална процедура да заобикалят опашката на прелеза на дефилето, та взех решение да спра въпросните " господа " с мерцедеса РА4333 и да ги запитвам закъде бързат (ако е нещо забавно и аз да отида...). Но последваха страшни закани и нареждания да им се махна от пътя, че щяло да стане ужасно...

Е, по този начин и не разбрах за къде бързат? С мен се свърза водачът на въпросния автомобил, като се извини за постъпката си и реакцията на спътника си... Вярвам, че се учим от грешките си, дано бъдем търпеливи и толерантни на пътя и да запази човешки живот! ".

Част от мненията под обявата на индивида:

- Срамно! Вижте какъв брой сте с коли. Защо му позволявате да ви прережда? От номера ли се уплашихте, да не е някоя мутра?

- Към създателя: Този шофьор е изпреварил 7-8 коли с концепцията, че са балъци, а той е мега хитрец. Мислите ли, че тази фотография тук ще има някакъв резултат, и в случай че да, какъв ще бъде той?

- то... България от такива е на тва състояние... в случай че всички бяха пичове и ларж, без да бързат заникъде за сметка на другите, щеше да е друго, само че... живеем в Майка България, цялостна с комплексари и такива, които живеят назаем, като имам поради не на заем, а на заем, че Господ им дава бонус... несъмнено на светофара сте били един до различен след това във Велинград... Има и по-зле, не се коси и не се напрягай от такива дребни душички, че да си тровиш нервите поради елементарния комплексар, наименуван баровец, не си заслужава. Карай си постепенно в колонката с другите, пък на тоз и другите такива си им седи някъде... Както се вижда, в нашата " страна ", всичко е пунта мара и да се опитваш да правиш положително, най-после ядеш ла*но съгласно остарялата поговорка

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР