Внукът на Тато - кръстеният на дядо си Тодор Живков,

...
Внукът на Тато - кръстеният на дядо си Тодор Живков,
Коментари Харесай

Внукът на Тато се върна да изпрати баща си

Внукът на Тато - кръстеният на дядо си Тодор Живков, се върна от Съединени американски щати, за да изпрати баща си в последния му път. Синът на починалия Владко Живков успя да прелети хиляди километри, с цел да участва на поклонението в горещия неделен ден. Тед Влад Живков, както е прочут обичаният внук на Тато зад океана и който е наследник на Владко от първия му брак с Маруся Мирчевска, бе с черна маска и формален мрачен костюм, съобщи столичен ежедневник.

Сред най-близките, изпратили Владко Живков, бе и щерка му Елизабет, плод на любовта му с втората му брачна половинка Валя. Забелязана бе и Жени Живкова, която замени няколко думи с Валя и Зорка - майката на Валя и тъща на умрелия на 69 години наследник на дългогодишния партиен и държавен началник.

Сред опечалените на тъжното събитие бяха също Валя Славкова - вдовицата на Иван Славков-Батето. Тя е третата и последна брачна половинка на починалия началник на БФС. На поклонението глава сведе и Тодор Славков - наследник на Батето от брака му с Людмила Живкова и внук на Тодор Живков. Той бе с тъмни очила и в компанията на мъж, съвсем наподобяващ на краткотрайния началник на БФС Михаил Касабов, който предходната седмица разгласи, че е с позитивна проба от ковид и пропуща олимпиадата в Токио, където трябваше да бъде представител на ФИФА за цялостен район мачове, наблюдавайки дежурните делегати на футболния шампионат.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР