Вноските по всички сключени договори за наем и концесии, касаещи

...
Вноските по всички сключени договори за наем и концесии, касаещи
Коментари Харесай

С 30 % ще бъдат намалени наеми и концесии в Община Благоевград

Вноските по всички подписани контракти за наем и концесии , касаещи общински парцели , ще бъдат понижени с 30 % , оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград. Изключение са единствено общинските жилища, допълват от общинския пресцентър.

Решението е взето на постоянно съвещание на Общински съвет по предложение на кмета на Благоевград Илко Стоянов и е за интервала от 21 октомври 2021 година до 31 март 2022 година . Единственото изискване е наемателите и концесионерите да нямат отговорности към общината.

Всички наематели на общински обекти и такива със подписани концесионни контракти, които все още имат отговорности към Община Благоевград, могат да ги погасят до 10 часа на 31 декември , като заплащането ще се прави на касите на партера на общинската администрация, допълват от пресцентъра. Оттам показват, че сумите могат да бъдат преведени и по банков път.

Икономическата мярка е в поддръжка на бизнеса , поради продължаващата епидемиологична конюнктура в страната и наложените противоепидемични ограничения, които оказват отрицателно въздействие върху икономическите условия на локалния бизнес, показват от общината.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР