Внезапно решение на голяма родна телевизия, което очевидно ядоса зрителите.От

...
Внезапно решение на голяма родна телевизия, което очевидно ядоса зрителите.От
Коментари Харесай

Би Ти Ви вбеси зрителите! Внезапно решение

Внезапно решение на огромна родна телевизия, което явно ядоса феновете.

От bTV дадоха обещание, че още през януари махат турските сериали от праймтайма, само че на процедура направиха това предварително. Зрителите на медията евентуално са забелязали, че от предишния вторник сапунките на южната ни съседка към този момент не се излъчват от 20, а от 22 ч. за сметка на риалитито „ Фермата “, което бе настанено незабавно след централната емисия вести.
-->
Шефовете на малкия екран са взели това решение в последния миг и то бе обявено в деня, в който влезе в действие – 26 септември, оповестява в. " Уикенд ". 

Много от феновете се изненадаха неприятно, че обичаният им сериал „ Опасно прелъщение “ е с начален час 22 ч. Така и не излиза наяве обаче какво е наложило незабавната смяна в програмата. По всяка възможност това е обвързвано със старта на новия български сериал на конкурентната Нова тв – „ Алея на славата “.

Припомняме, че стартът на продукцията бе даден точно от 20 ч. на 26 септември – денят, в който bTV взе решение да изхвърли сапунките от праймтайма си. недоволството на феновете от това им решение обаче продължава да е голямо, защото преобладаващата част от тях не желаят преместването им, а напряко да бъдат спрени.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР