Внезапна кариера, достойна само с холивудски сценарист, претърпява Лиляна Деянова,

...
Внезапна кариера, достойна само с холивудски сценарист, претърпява Лиляна Деянова,
Коментари Харесай

Съмнителният път на Лилана: От вулгарно разкрепостена певица до нахакана бизнес дама

Внезапна кариера, почтена единствено с холивудски сценарист, претърпява Лиляна Деянова, известна с артистичния псевдоним Лилана, единствено за 14 години.

През 2006 година тя е най-младата участничка във ВИП Брадър, която скандализира многомилионната аудитория с изцяло фриволното си държание. Съквартирантът й Киро Скалата желае да види какво има под полата й и тя драговолно извършва желанието му, целувт се със пристрастеност с Дичо от Д2. Вдига си краката по всеки мотив. Е правилно е, че е участничка в риалити, само че в него всеки воин разкрива същността си.

Поведението и е толкоз фриволно, че Лилана е втората, която си потегля от предаването, откакто флиртува рисково с участниците в шоуто и се впуска в палави екшъни с тях.

Неочаквано след злощастното присъединяване в Big Brother, когато е изцяло незнайна, тя се трансформира в една от най-стилните бизнес дами. За малко време се впуска напористо в бизнеса и компанията в която взе участие Телетоп АД, през 2019 година става вторият народен снабдител на услуги за електронно събиране на пътни такси. Компанията обаче не получава достъп до тол системата и на процедура не може да реализира активност. Това е мотив Лилана да заведе дело. Певицата се ожалва, че е атакувана, тъй като е декларирала че в Агенция Пътна инфраструктура има корупция. Опоненти я атакуват, че със съдружника си притискала управлението на АПИ, че няма да останат на работа в случай че не подпишат контракт с тяхната компания. И Лилана контраатакува - била ходила в организацията единствено два пъти и подава 80 сигнала за нередности.

Необяснимо е по какъв начин дъщерята на лекар, участник в реклами и ефирен водещ Христо Деянов ненадейно се обявява като съоснователка на IT компанията „ Нованор “, разработваща артикули за превоза, които продава на американския пазар. Няма пояснение от кое място идва компетентността, а и финансите на Лилана, известна до този миг с песните си и със противоречивото си присъединяване във ВИП Брадър.

След бурните години на напредък през днешния ден Лилана е в ареста с обвиняване за непозволено асимилиране на средства от еврофондовете, насила против длъжностно лице и присъединяване в незаконна група .В хода на следствието против фамозната някогашна певица и актуалната крупна бизнесдама изплува името на Васил Божков.

„ Познавам го от дълго време. Никога не съм търсила неговата помощ. Моят бизнес няма нищо общо с него. Разбирам, че някой счита, че прокуратурата ме е задържала поради съмненията, че сме близки. Това не ми се коства по никакъв начин задоволително в една правова страна ", споделя нахакано Лилана, която се държи самоуверено в обществените си изяви преди делата.

В същото време близкият й другар Божков пуска на порции обвинявания против властта и корупционните съгласно него схеми, по които тя действа. Удобно спестявайки си порочната роля, която е играл през всички тези години. Подминавайки обстоятелството по какъв начин момиче като Лилана може да стане бизнес фактор в стопанската система на страната. А в нея всеки с качества би трябвало да съумява. Очевидно Божков е разкрил капацитета на Лилана, с цел да й даде рамо в бизнес начинанията, колкото и двамата да отхвърлят този факт.

Ето изявите, на певицата които мощно впечатлиха Али Баба от Дубай през 2006 година, когато тя втрещи феновете с изявите си във VIP Brother.

Преди 14 години, 20-годишната тогава Лилана, изуми цяла България с присъединяване си във ВИП Брадър. Звездна компания й вършиха фолк артистът Константин, Киро Скалата, Виолета Здравкова, Дичо, Весела Нейнски, Галя от Каризма, Галя Литова, починалият към този момент Дим Дуков, Митьо Пищова и чалга певицата Райна. Първият сезон с известни участници остана в историята с няколко изцепки -  падането на детето на Виолета в басейна, което Дичо  спаси от удавяне, менторско държание на Райна към тогавашното й гадже Коцето, на който тя викаше „ пиле “ и флиртът на Лилана с Киро Скалата. Само за две седмици певицата съумя да възмути феновете и те я изгониха от шоуто, макар че бе не беше номинирана за изпъждане.

Кое възмути феновете тогава?

Въпреки че всички участници непринудено влизат къщата и знаят, че непрекъснато ги снимат към 50 камери, Лилана съзнателно търсеше компанията на фитнес инструктора и се подаваше на задевките му, до момента в който в един миг певицата сподели гимнастическите си умения, като качваше единия си крайник върху рамото му, облечена в къса рокличка.  Следващия път си сподели гащичките и дупето.

След като Киро и е казал  „ Надупи се да ти погледна под полата.  Ей там се наведи “. Танците на двамата бяха като секс сцена, единствено че изпълнена не от голи, а от облечени артисти.

" Отвори още, покажи нещо изпод " е другото предпочитание на мускулестия мачо, което Лилана прецизно извършва и си разкопчава късата поличка. Певицата не се ограничи единствено с един мъж и не пропускаше да се озове и в компанията на Дичо, да го целуне по устните или да се качи на гърба му с цел да го поязди. На  този декор сладострастните танци пред Максим Стависки в наличието на Албена Денкова напряко бледнеят. Лилана забърка още една каша. В диалог с Дичо му описа, че е зарязала гадже футболист, откакто го хвана в леглото с различен мъж да вършат не тъкмо секс, само че нещо доста гнусно. Не стана ясно дали става въпрос за Мартин Станков - първата й обич или за някой различен състезател.

След този срам, на певицата и бяха нужни години, с цел да почисти имиджа си. Три години по-късно се изстреля напряко в космоса, като стана първата българка, направила дует с прочут рапър. Тогава Лилана разкри,  че Snoop Dogg се е съгласил поради хонорара, който му бил заплатен, само че не сподели нито кой го е платил, нито какъв е размерът му.

Високият стандарт на живот певицата драговолно показва пред Сантра и  танцьора Марко в тяхното предаване Close up по T he V oice.  Интервюто тогава е в просторния и стилно обзаведен дом на поп звездата. Покрай спомените за колаборацията със Snoop Dogg има и въпрос за разликата сред актьора Лилана и индивида Лилана. Голямата  любов на Божков признава:

„ Първо онлайн съм доста красива. Второ съм висока. Трето съм интелигентна. Четвърто съм положителна. Пето съм интелигентна. Шесто съм умна с възприятие за комизъм ".

Секунди по-късно сподели на феновете особено помещение превърнато в дрешникна. Любезната стопанка им демонстрира рокля, върху която има залепени стъкла от слънчеви очила,както и други екстравагантни дрехи и обувки. Голяма част от роклите в дрешника й са на дизайнерката Анелия Пейчева. Тя е българка, която от години живее във Виена. Името е познато на европейската фешън сцена. Роклите й  струват към 1500 евро. От думите на певицата стана ясно, че ги шие по поръчка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР