Внесеният вот на недоверие, който ще бъде подкрепен от 4

...
Внесеният вот на недоверие, който ще бъде подкрепен от 4
Коментари Харесай

„Вот на недоверие“: 5 хил. души говорят за това

.
Внесеният избор на съмнение, който ще бъде подсилен от 4 парламентарни групи по сладкодумен метод е проява на съюза сред Кремъл и корупцията у нас.

Имаме на процедура 4 бизнес плана като лидерски партии, основани и захранвани с корупционни пари и всички с тесни връзки с Кремъл. Но в напълно друга роля.

Имаме варненска колона, която извършва идеологически функционалности по директното отделяне на България от Европа и НАТО - като за задачата употребява целия агитационен боеприпас в медиите, Народното събрание и на улицата да приготвя публичното мнение за смяна - с ясната цел референдум.

Имаме “бургаска” бизнес колона към Росенец, която играе за съветските корпоративни ползи у нас и в чужбина. Дори съумя да пласира съпредседател на група в Европарламента. Голямата задача е да блокира всевъзможни опити за налагане на господство на закона и политики у нас, които могат да нарушат нейния комисионерски бизнес модел. Засега Европа е блокирана, само че получиха изненада от Съединени американски щати през Магнитски, което мощно ги сплоти в кръгова защита за тяхната легитимност.

Имаме и уличните ”момчета” от трибуквените групировки, които се пробват да играят огромната игра на съветския батко - услуга против присъединяване в потоците. Рожби на Държавна сигурност или на самия корупционен модел, тяхното присъединяване в политиката е напълно отдадено на парите и нищо друго. Затова са един ден атлантици, различен ден кремълофили - в зависмост от моментния интерес. Но постоянно са срещу всичко и всички, които биха заплашили техния корупционен метод на битие.

Във вота само не взе участие друга русофилска партия Българска социалистическа партия, само че с настояването на връщане на хартиените бюлетини тя също ще ревитализира корупционния модел - който у нас потегля от изборите, през кюлчетата в чекмеджетата, до момента в който приключи със промяна на геополитическата ориентировка на страната. Която до скоро не пречеше, в противен случай оттова идваше далаверата. Но със промяна на кормилото в Съединени американски щати и антикорупционното законодателство на Европейски Съюз - Западът стартира да става прекомерно рисков за нашата корупционна класа. Особено когато не те, а различен стартира да преставлява западните ползи у нас.

В това е драмата и повода за вота - връщане на контрола върху институциите, които разпределят порциите. Тогава ще видите всички без “Възраждане” още веднъж в евроатлантически искра. А Македония ще си остане специфичната въдица за гласоподавателите, която да отклонява вниманието от корупцията.

Дотогава ще употребяват най-силния останал надзор - върху медиите - да ни занимават нон-стоп с характера, обичаите, даже морала на премиера и че всичко е станало нетърпимо.

За тях.

Евгений Кънев

ГЕРБ са внесли избор на съмнение, само че и предложение за поредна смяна в Изборния кодекс за връщане на хартиените бюлетини.

Целта е една - още веднъж изборни операции и крепко платен избор! За разлика от Борисов или обичаната му говорителка Десислава Атанасова, аз съм бил наблюдаващ в изборните секции и с очите си видях разликата преди и след въвеждане на машинното гласоподаване. Вместо с часове да се броят хартиени бюлетини и да има голям брой неточности в протоколите, с машините процесът беше бърз, ефикасен и без неточности!

Да е ясно - сега се прави проведена и координирана офанзива против една от дребното потребни промени в Изборния кодекс. Не е инцидентно, че съществени покровители след Движение за права и свободи и ГЕРБ за книжен избор са и отдавнашни разпространителите на герберска агитация - издателят на „ Труд “ Петьо Блъсков, издателят на ПИК Недялко Недялков, Николай Бареков, Антоанета Христова, ММА-боецът Станислав Недков-Стъки и други

Задкулисието и мафията не пестят средства и представители, с цел да продължат да дерибействат над страната и народа. Въпросът е дали ще им го позволим или ще проспим следващият исторически миг, след който блатото, в което сме затънали ще стане по-дълбоко?

Борис Бонев

Щом Възраждане и Има Такъв Народ бързо, бързо поддържаха невнесения още избор на съмнение на държавното управление, значи сделките са направени и механизмът за връщане на мафията на власт е пуснат.

ГЕРБ са основния център и състезател.

При това състояние единственият метод за разстройване на идването на мафията на власт е всеобщ махленски митинг в София преди гласуването на вота на съмнение. За да покажем какво чака идващите им опити за власт - нон стоп митинги.

Дванадесет години ми стигат. И следващото държавно управление Беров ще ми пристигна допълнително.

Трябва цялостна готовност, тъй като желаят да ни върнат в кошмара.

Във война сме и изходът и зависи от всеки един от вас. Или мафията/паразитите, които живеят и съществуват от обществени средства или ние.

Илиян Василев

Ако ГЕРБ внасят избор на съмнение, Продължаваме промяната са покрай това да съберат нужните им депутати. ГЕРБ желаят да ги изпреварят и по тази причина внасят избор, с цел да смъкват държавното управление, до момента в който към момента е разтърсено. Днес излезе информация, че ГЕРБ, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и Възраждане гласоподават сходно по основни тематики. Това го знаехме. Коалиция ‘Москва’ е впрегнала всички сили, с цел да дерайлира страната и да я върне в лапите на Русия. Нищо не остана от евроатлантическата фасада на ГЕРБ и Борисов. Съвсем ясно е към този момент кой кой е в българската политика.

Емил Соколов

9 години след #ДАНСwhitme

Пеевски седи на първия ред на Народното събрание.

4 месеца митинги през 2020г. и чекмеджетата още работят.

Къде е обществото?

Къде е възприятието ни за правдивост?

#Кой е във Висш съдебен съвет, който не желае да освободи Гешев?

Герб желали избор на съмнение. Ще желаят! Бе изработен опит зареждането на чекмеджетата да бъде спряно и мафията се засилва.

Докога бе, уважаеми българи, ще сме фенове?

Стела Николова
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР