Внедрената съвременна осигурителна техника в участъка на гара Синдел гарантира

...
Внедрената съвременна осигурителна техника в участъка на гара Синдел гарантира
Коментари Харесай

Преустройството на гара Синдел гарантира високо ниво на безопасност за движението на влаковете

Внедрената модерна осигурителна техника в сектора на гара Синдел подсигурява високо равнище на сигурност за придвижването на преминаващите пътнически и товарни влакове. Жп гарата реализира интензивна активност за шест посоки в страната.
С осъществяването на цялостната реорганизация за повече улеснения и сигурност са построени нови по-високи перони с навеси за пътуващите, възобновени са жп линиите с дължина 6020 м, обезпечена е противопожарна отбрана, актуализирани са старите стрелки, стълбовете и контактната мрежа.
Преустройството на коловозите и стрелките е основа за построяването на маршрутно-компютърна концентрация от най-ново потомство. Това дава опция диспечерското ръководство за придвижването на влаковете да се реализира от обединен център за сектора от София.
По време на ревизия генералният шеф на Национална компания „ Железопътна инфраструктура " Красимир Папукчийски установи, че модернизирането на осигурителните системи доста усъвършенства софтуерните благоприятни условия за работа в експлоатационния пункт.
Този експлоатационен пункт се развива наоколо до селото Сендел, което се намира на 2 км от първата издигната жп линия Русе-Варна. През 1908 година е проведен търг за изграждане на приемно здание на станция Синдел. Постройката е двустранна с едноетажна част с повърхност 69 кв. м и двуетажно крило с повърхност 117 кв. м. с прилежащи спомагателни здания. Официално е открита и оповестена за гара през 1909 година

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР