ВМРО се явяват самостоятелно на изборите, съобщиха от партията. Самостоятелното

...
ВМРО се явяват самостоятелно на изборите, съобщиха от партията. Самостоятелното
Коментари Харесай

Окончателно: ВМРО сами на изборите

ВМРО се явяват независимо на изборите, оповестиха от партията. Самостоятелното явяване е стимулирано като предпочитание от структурите и управлението с доста положителните резултати, които Вътрешна македонска революционна организация направи на изборите за Европейски парламент и на локалните избори през 2019 година, на които се яви независимо. На евроизборите войводите вкараха двама представители в Екологичен потенциал - Ангел Джамбазки и Андрей Слабаков. А на локалния избор Вътрешна македонска революционна организация удвои по места представителството си в общинските препоръки, като се пребори и за основни кметски места като Сандански, Елин Пелин, Трявна, Каварна и други

Коалиционните сътрудници от групировката " Обединени патриоти " НФСБ са известени за това решение посредством диалог, извършен сред водачите Красимир Каракачанов и Валери Симеонов.

Вътрешна македонска революционна организация благодари на НФСБ за взаимната работа в 43-ото и 44-ото Народно заседание, която беше увенчана с голям брой победи в името на България, декларират от партията. 

 
 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР