ВМРО преобръща изборите, правейки кампания,каквато никога досега не е имало.

...
ВМРО преобръща изборите, правейки кампания,каквато никога досега не е имало.
Коментари Харесай

ВМРО преобръща изборите. Кампания, каквото никога не е имало

ВМРО прекатурва изборите, правейки акция,каквато в никакъв случай до момента не е имало. Решението е коренно и бе обявено с партийна позиция.

ВМРОняма да записва листи и ще взе участие в изборите за парламент с дейна акция „ Не поддържам никого ", оповестиха от партията.
-->
„ Две години едни и същи политически партии се възпроизвеждат в Народното събрание, харчейки милиони левове за акции и избори. Две години политически импотентни планове се боричкат за власт.

Две години - празненство на политическия нарцисизъм ", аргументират се от партията.

Те показват, че са почнали диалози за построяването на нов дясно-консервативен план, който да сложи в основите си християнските полезности, моралните устои на българина, както и национално виновни политики.

" Вътрешна македонска революционна организация се обърна към Има Такъв Народ, „ Български напредък " и други политически субекти, с които можехме да намерим общо схващане по въпросите на единодушието и политическия разговор, смяна на конституционния модел и усилване на пълномощията на президента, Македонския въпрос и други За страдание вътрешнополитически и външни фактори осуетиха опита за образуване на българска национална мощ, която действително да съставлява елементарните български жители в Народното събрание. Надделя и политическият нарцисизъм, битката за позиции и дотации, в която ние не желаем да участваме ", допълват от Вътрешна македонска революционна организация.

" Моделът е сгрешен! Системата има потребност от смяна. Затова присъединяване в избори е безсмислено! Започваме дейна акция „ Не поддържам никого ", с цел да покажем, че хората, които не желаят да живеят в този надут от непознати посолства балон, са мощ, която към момента не е разгърнала своя капацитет. Това са хора, които имат какво кажат и техният глас има значение не по-малко от купения цигански, корпоративния или турски избор ", безапелационни са от партията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР