Вместо увод, на вниманието на:- министър-председателя на Република България г-н

...
Вместо увод, на вниманието на:- министър-председателя на Република България г-н
Коментари Харесай

БАЙ ГАНЬО В БЕЛИЯ ДОМ: Просто Киро цъфна до спретнатата Камала с прашни и развързани галоши. Ленче, кога ще купиш на премиера четка за обувки?

Вместо пролог, на вниманието на:

- министър-председателя на Република България господин Кирил Петков

- началника на кабинета му госпожа Лена Бориславова

- Линда Петкова, по документи - брачна половинка на Петков

Четка за обувки: 1 . Приспособление за миене, почистване и други, състоящо се от плоска основа, върху която са набодени нишки, косми, козина, стоманени шипове и други (Из Тълковния речник)



Немедлено най-малко една от двете изброени дами да достави премиера с въпросното приспособление, сетне да му лъсне чепиците, че да не ни излага пред света!
свързани новини10099преди 6 часа
Точно това направи Просто Киро не къде да e, а в Белия дом, откъдето побърза да се похвали, че е провел среща с вицепрезидента на Съединени американски щати Камала Харис.

След като от началото на визитата му зад Океана, наш Киро беседва единствено с служители от второ и трето равнище, най-накрая му се отдаде опция да се изправи очи в очи с член на държавното управление. Но и в този случай се показа като износен правоприемник на бай Ганя. По традиция, като подобен го злепоставиха хората му от личния му кабинет, откъдето разпространиха фотографията му с вицепрезидента на Джо Байдън.

Само забележете - всяка дипла и копче по визията на госпожа Харис стоят на мястото си, за разлика от изкривения отвсъкъде наш министър председател до нея. Обувките й - светят от непорочност!

Откакто се разхожда по света като министър-председател на България, нееднократно фешън специалисти поучаваха Петков да черпи опит от стила на обличане на хората, с които се среща. Шивачите на панталоните от формалните му костюми обаче по този начин и не скъсипа крачолите, които все по този начин се гънат като хармоника над обувките на Просто Киро.

И отново си дойдохме на думата - обувките!... Тези на Киро - намачкани и прашни, май са занесли в Белия дом прашоляка от столичната ул. " Цар Шишман ", който най-редовно се надига от идващите го по петите му коли на НСО, до момента в който господин министър председателят набива тегели пеша към работното си място. Да се чуди човек Ленчето толкоз ли не се сети една компактна четчица за обуща да постави в дамската си чанта, с цел да спести следващия международен срам на своя гуру.

Според специалисти по протокола, по положението на обувките на един политик, може да се съди що за общественик е. А развързаните връзки на дясната обувка на премиера по какъв начин да ги разясняваме? Личи си кой не е ходил в казарма!

Киро не може връзките на обувките да си върже, а ще оправи страната ни ли?



Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР