Плеймейтката Светлана Гущерова се оплака в социалните мрежи, че е

...
Плеймейтката Светлана Гущерова се оплака в социалните мрежи, че е
Коментари Харесай

Ще ви убия``: Бивш олимпийски шампион заплаши и удря Светлана Гущерова пред децата ѝ

Плеймейтката Светлана Гущерова се оплака в обществените мрежи, че е била ударена от прочут състезател пред очите на личните ѝ деца. В поста си тя твърди, че някогашният първенец по битка и олимпийски медалист Кирил Терзиев е счупил предните ѝ зъби през прозореца на колата ѝ.

„ Всичко се случи малко след 20 часа оня ден. Със брачна половинка ми се прибирахме в кооперацията на бул. „ България”, в която живеем. Той слезе от колата, с цел да отиде до гаража да отвори и да можем да паркираме. В автомобила бяха и децата ми. Докато го чакахме - от непряк черен път, който не води на никое място, се зададе една наша остаряла кола. Познах незабавно шофьора”, описа в ефира на Nova Светлана Гущерова.

По думите ѝ зад кормилото бил Кирил Терзиев, от който към този момент „ една година получавахме закани по телефона”.

„ Той няма какво да прави пред нашата кооперация и гараж. Когато изравних колата с неговата и спуснах стъклото на предния прозорец го попитах какво прави тук? Бях доста уплашена и сюрпризирана – на задната седалка бяха трите ми деца. И той ми сподели: „ Следя те. Да видя дали си тук?””, описа Гущерова.

И добави: „ Той ми сподели:”Къде е тази твоята дебела свиня? Ще го наръгам! Ще го заколя! Ще ви убия! Ще ви съсипя!”. И това се случва пред трите ми деца, които са уплашени след тази случка”.

Гущерова акцентира, че камери в региона са снимали удара, при който Кирил Терзиев ѝ е избил зъбите. Олимпийският първенец от своя страна в свои медийни изяви акцентира, че плеймейтката е питала да го наплюе и по този начин си е блъснала зъбите.

„ Освен избитите зъби, имам и откъснат кичур коса. Той трябваше най-малкото да бъде арестуван за 24 часа. Предполагам, че полицията е направила нужното, с цел да се снабди със записите от региона, на които се вижда по какъв начин той ме удря. Терзиев ми се обади по телефона, и ми сподели: ”Познавам шефа на 4-о районно управление (на МВР) и всичко, което пишеш ще бъде скъсано”. Извадила съм си медицинско”, съобщи тя.

Гущерова беше безапелационна, че разполага с видео и фотоси, които ще направи обществено притежание, в случай че полицията не направи нищо.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР