Вместо с ревю представи колекция есен/зима 2021 чрез фотосесия. Предвид

...
Вместо с ревю представи колекция есен/зима 2021 чрез фотосесия. Предвид
Коментари Харесай

Виктория Бекъм показа колекцията си за следващата зима

Вместо с ревю показа сбирка есен/зима 2021 посредством фотосесия. Предвид рестриктивните мерки в огромните фешън столици, всеки бранд избира разнообразни разновидности за проявление на главните облекла и аксесоари, които ще носим в края на годината.

След като постоянно в основаването на моделите огромна роля оказва мястото, на което краткотрайно живее, не се изненадваме, че този път Виктория се въодушевява от Маями откакто стана притежател на футболния тим „ Интер Маями “. „ Начинът, по който се обличат тук е изцяло друг от всичко, което съм виждала до момента. Той е просто приказен “, споделя тя. И това ентусиазъм се долавя в нежните розови и сини нюанси, които се прокрадват в сбирката дружно с красивите флорални принтове и ботушите в сребристо.
               

Въпреки ефирността и чувството за независимост, които се долавя при роклите, Виктория не изневерява и на строгия минимализъм, който този път е смесен с милитъри елементи. По този метод желае сбирката й да бъде всичко друго, само че не и скучна. А ние сигурно харесахме необятните панталони в бежово в комбиниране с розово сако, както и класическите палта, в които постоянно си заслужава да влагаме.
               

„ Питат ме дали мисля, че хората ще купуват по-малко, когато излезем от локдаун, и се надявам да го създадат! Искаме да продаваме облекла, не ме разбирайте неправилно, само че се надявам хората да желаят да влагат в, които в действителност желаят да носят. Купете си нещо и го носете до изхабяване, не го купувайте единствено, с цел да го носите един сезон “, споделя тя.

За страдание, поради рецесията с ковид, която се отразява и на стилния свят, Виктория Бекъм показа, че от тази година ще стартира да слива предварителните сбирки за даден сезон с главната. Нещо, което евентуално ще създадат и доста други дизайнери и марки.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР