Вместо политиците да сплотяват нацията, те я разделят. Това заяви

...
Вместо политиците да сплотяват нацията, те я разделят. Това заяви
Коментари Харесай

Каракачанов: Партиите са временни, но България ще остане във вековете

" Вместо политиците да сплотяват нацията, те я разделят ".

Това съобщи вицепремиерът и министър на обраната Красимир Каракачанов във връзка националния празник след поднасянето на венци на паметника на Незнайния войник в София.

По думите му би трябвало да си отговорим на въпроса какъв е общият ни блян. Дали си задаваме въпроса кой е днешният народен блян на българи и има ли подобен, запита Каракачанов.

Партиите са краткотрайни, само че България ще остане във вековете , безапелационен бе вицепремиерът.

Смисълът на партиите и политици е да работят за нацията и мощна българска страна. Всичко останало в блъскане за власт и нищо повече, посочи още водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

Трябва да помним, че това не е празник, на който просто по този начин се е появила българската страна. Това е един празник, на който фактически на трети март в Сан Стефано възкръсва българската страна. Но малко по-късно Великите сили вземат решение, че България не би трябвало да бъде обединена, а би трябвало да бъде разграничена и я разделят. Именно 3-ти март става знак на този народен блян - всички българи да живеят свободни в личната си страна, означи Каракачанов.

Той акцентира, че България е взела участие в Сръбско-българската война, Балканската война, Междусъюзническата война, Първата и Втората международна война и всичко е в името на този народен блян.

И макар, че политиците и тогава са се карали, те са имали в главата си една обща цел - целокупна България и всички българи, както го е завещал Левски, от България, Тракия и Македония да живеят свободни в земите си. И по тази причина построиха една страна, която беше 6-7 стопанска система в Европа.

Вицепремиерът посочи, че би трябвало да помним, че 3-ти март не е единствено един празник, на който да споделяме, че България се е освободила от турско иго.

Каракачанов употребява мотива да честити празника и на всички в Северна Македония.
 Йотова зове да възтасновим държавността
Йотова зове да възтасновим държавността

Миналата година българите са поискали изменена България

По мотив престоящата предизборна акция, която стартира след два дни, той съобщи, че чака да бъде каквато е била последните 30 години - мръсна, кална, с отказване и оплюване, а не положителна.

Българските политици обичат да излизат по време на празници да държат хубави речи на паметника на Левски, на паметника на Ботев, на 3-ти март, само че не четат нито Левски, нито Ботев, нито знаят какво е 3-ти март, изрази съжалението си Каракачанов.
 Румен Радев: Властта се опита да сложи паметта ни под карантина, само че хората са тук Обновена
Румен Радев: Властта се опита да сложи паметта ни под карантина, само че хората са тук

Президентът направи коментара на Шипка
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР