Вместо конкретни разговори за бъдещето на България, виждаме следизборно представяне

...
Вместо конкретни разговори за бъдещето на България, виждаме следизборно представяне
Коментари Харесай

Борисов: Представят след изборите предизборните си програми в мол

Вместо съответни диалози за бъдещето на България, виждаме следизборно показване на предизборни стратегии в мол. Това разяснява ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов през младежи, част от най-голямата дясно-центристка политическа мощ в цяла България. „ Изправени сме преди три рецесии – миграционна, коронавирус и финансово-икономическа. Можеше да има доста устойчиво ръководство сред ГЕРБ, Съюз на демократичните сили и партиите на смяната. Затова в листите на ГЕРБ заложихме на опитни специалисти, които знаят по какъв начин да се оправят. Вместо това оферти за финансова непоклатимост дава първенецът по банкрутиране на банки. Румен Гечев, Румен Овчаров или Емилия Масларова са смяната? Тези, които дават оферти в този момент в действителност имат по 100 000 гласа “, разяснява Борисов и акцентира, че сега няма какъвто и да е проект за преодоляване на рецесиите, представен от Epicenter.bg.

„ Проявяваме схващане към избора на хората, само че ще продължим да задаваме въпросите си, тъй като българските жители не престават да живеят в тази страна. И заслужават отговори.
Загубихме изборите. Но съдията освен свиреше за другия тим, само че и играеше на терен. Никой не може да отхвърли грубата интервенция на служебния кабинет на Румен Радев, нито записаните изборни нарушавания “, продължи Борисов.

Председателят на ГЕРБ посочи изключителната значимост на автомагистралите „ Хемус “ и „ Русе – Велико Търново “ за стопанската система в цяла Северна България, както и на тунела под Шипка.

„ Кандидатът за транспортен министър споделя „ Не “ за колекторната автомагистрала „ Хемус “, щели да строят автомагистрала сред Истанбул и Констанца. Това трябваше да го кажат преди изборите, с цел да преценяват хората от Северна България дали желаят да имат автомагистрала “, уточни Бойко Борисов. По думите му, до момента в който ръководят хората на Румен Радев, няма да бъде осъществен нито един от жизненоважните за Севера инфраструктурни планове.

Във Велико Търново и Арбанаси се организира образование за младежи от Националния изпълнителен съвет и Националния координационен съвет на МГЕРБ.

Форумът бе открит от ръководителя на МГЕРБ Георг Георгиев, кмета на Велико Търново Даниел Панов и проф. доктор Костадин Ангелов – депутат в 47-о Народно заседание.

Темите на образованието обгърнаха ролята на младите водачи в политиката и публичния живот, приемствеността и шерването на опит, ръководството на екипи, медийното държание и връзка, политологията и социологията и други Сред лекторите бяха заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев, потвърдени експерти и – Деница Сачева, проф. Антоанета Христова, Росен Йорданов, Деница Сачева и други

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР