Вместо да се заеме с подреждането на прясно регистрираната си

...
Вместо да се заеме с подреждането на прясно регистрираната си
Коментари Харесай

Кирил Петков кадрува в ГЕРБ. Проговори за коалицията с ДБ

Вместо да се заеме с подреждането на прясно записаната си партия „ Продължаваме промяната ”, Кирил Петков продължи да кадрува в другите политически обединения.

Докато Бойко Борисов ръководи ГЕРБ, не можем да създадем каквато и да е било коалиция с тях, съобщи изрично водачът на " Продължаваме Промяната " и досегашен министър председател Кирил Петков.

" Би било доста по-ценно да се приказва другите политически партии дали са подготвени да бъдат толкоз твърди, колкото нас, както и да забележим какви са политиките на тези партии. Но да влизаме в реторики и полемики с едно държавно управление, което ще е тук за два месеца, дори и по-малко остават, няма смисъл. Също по този начин няма смисъл да вършим алармистки изявления във връзка на служебното държавно управление, тъй като то не оказва помощ на хората да взимат същинските решения на 2 октомври ", уточни Петков.

Той удостовери решението да бъдат в коалиция с " Демократична България " при идните избори, само че уточни, че прецизират към момента в какъв формат да се явят, тъй че да имат максимален късмет за 121 депутати.

" Аз видях какво е да няма 4 депутати ", сподели Кирил Петков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР