Влязохме в заведение да хапнем пък и да нахраним бебето

...
Влязохме в заведение да хапнем пък и да нахраним бебето
Коментари Харесай

Азис обърка мрежата: Щракна се с бебе

" Влязохме в заведение да хапнем пък и да нахраним бебето на мира. Беше цялостно с хора, които притихваха и с усмихнати очи гледаха бебето. На една от масите стояха 5 мъже на зрелост малко над моята. Когато ставаха да си потеглят най-възрастния от тях се приближи и беше стиснал парички в ръката си. Подаде ми ги и аз ги взех. Каза, че това е българска традиция да се дават парички на бебе. Стана ни толкоз прелестно с майката. Мъжът благослови детето, ние него също. И се замислих какъв брой хубави български обичаи имаме, които към този момент сме не запомнили ", с тези думи Азис, съпроводени от фотография, на която артистът е прегърнал бебе момиченце, май подсказа, че е станал татко за трети път или за следващ път обърка почитателите си. 
                             

Все още не е известно коя е дамата, дарила го с трето дете, както и името на бебето. Единственото, което той беше споделил неотдавна е, че ще стане баща за трети път.

 
                             

В средата на януари Азис заяви радостната новина, че още веднъж ще стане татко, като показа малко видео от лекарски кабинет по време на обзор с видеозон. Бебето още тогава изглеждаше огромно и беше ясно, че визитата е от дните преди раждането. 

Мнозина обаче се осъмниха, че бебето е момиченцето, което Ивайла Бакалова роди преди месец.  

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР