Влизането в дома на спящата Дамла от страна на 26-годишния

...
Влизането в дома на спящата Дамла от страна на 26-годишния
Коментари Харесай

Изплува шокиращо разкритие за бруталния убиец на малката Дамла

Влизането в дома на спящата Дамла от страна на 26-годишния палач на детето е подбудено от „ нотка на любопитство” - това разгласи в пледоарията си служебният бранител на Мехмед Хасан по време на делото за зверското действие, което раздруса района.

„ Той е показал по-късно и пред проверяващите, че в случай че е имал опция щял да се върне и да помогне. Този млад мъж не е осъзнавал какво е направил. Винаги е помагал на фамилията, гледал е детето”, уточни в претекстовете си за по-леко наказване служебният бранител.

Делото се гледа по съкратената процедура в понеделник от състав на Окръжния съд в Кърджали. 26-годишният палач на Дамла получи 23 години затвор, а след изчитането на присъдата родителите на момиченцето огласиха правосъдната зала с крясъци „ Смърт!” .

„ Да, склонен съм. Аз съм си признал още предишния път”, пък бяха думите на Мехмед Хасан при въпрос на съдията дали признава напълно обстоятелствата в обвинителния акт и желае делото да бъде по съкратеното правосъдно разследване.

„ Не знам какво да кажа! Няма по какъв начин с думи да изразя, това което е в мен!”-изрече първият братовчед на Дамла преди съдът да се отдръпна за взимане на решение.

От държавното обвиняване желаеха пожизнен затвор за килъра, като с редукцията наказването да бъде 29 години „ отнемане от свобода” при непоколебим режим.

Зверското ликвидиране бе осъществено на 17 декември предходната година. Дни преди този момент Мехмед разкрил ключовете за жилището на вуйна си Седат Муса в своя автомобил и решил да се възползва. Във съдбовната нощ майката на Дамла била на работа в цех край Кърджали. Жената карала изключителна промяна. 30 минути след среднощ първият братовчед на Дамла се промъкнал в жилището. Той обикалял стаите, а откакто влазъл в спалнята детенцето се събудило. За да прикрие влизането си в жилището младият мъж умъртвил момиченцето. Той го задушил с голи ръце, притискайки устата и носа му. След това увил главата и раменете с тиксо, след което напуснал дома, а дни по-късно бе задържан. В шахта наоколо до блока проверяващите разкрили захвърлените ръкавици, тиксо, ключ за дома, както и два презерватива.



Източник: 24rodopi.com
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР