Властта отново се опита да постави под карантина националната ни

...
Властта отново се опита да постави под карантина националната ни
Коментари Харесай

Румен Радев: Властта отново се опита да постави под карантина националната ни памет

" Властта още веднъж се опита да сложи под карантина националната ни памет, само че хората имат достолепие и са тук ". Това съобщи президентът при идването си на Шипка, където се включи в тържествата по случай националния празник на България.
Държавният глава одобри строя на 61-ва Стрямска механизирана бригада, преди да сервира венец в памет на починалите за свободата на България. " Отново е 3 март и ние отново сме тук и отново сме тук хиляди пред Храма на свободата. Искам да попитам нещо – очаквали ли сте, че в миналото някой ще се осмели да ви забрани да се качите на Шипка? Очаквали ли сте, че някой ще се осмели да посегне на правото ви да се поклоните пред тези, на които изискуем свободата си? “, запита множеството Радев.
 Радев още веднъж на Шипка на 3-и март: Уважението към паметта на починалите е наш честен дълг Радев още веднъж на Шипка на 3-и март: Уважението към паметта на починалите е наш честен дълг
Президентът Румен Радев заяви във Facebook тази заран, че на националния празник 3-и март ще отиде на Шипка. Миналата година той беше...
" Героичните епоси са необичайност, само че достолепието и характера са подложени на тестване всеки ден ", акцентира президентът. " Властта принадлежи на народа, само че народът би трябвало да я отстоява, постоянно има кой да му я отнеме, кой да му забрани и кой да го яхне “, предизвести президентът. " Историята е урок, геройствата са ентусиазъм, само че никой народ не може да лежи на лаврите на своите мъртви герои – нужна е религия, нужно е изпитание, " каузи трябват, а не думи “, както е рекъл Апостолът, приключи речта си Радев.
Той беше посрещнат от стотици жители, които го приветстваха. Вееха се доста български флагове, само че се виждаха и знамена на партия " Възраждане “. В далечината се чуха крясъци " Оставка! ", последвани от по-силни възгласи за отстраняването на държавното управление и затвор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР