Властите на гръцкия остров Лесбос разследват предполагаемото изнасилване на тригодишно

...
Властите на гръцкия остров Лесбос разследват предполагаемото изнасилване на тригодишно
Коментари Харесай

3-годишно момиченце изнасилено в бежански лагер на остров Лесбос

Властите на гръцкия остров Лесбос проверяват хипотетичното обезчестяване на тригодишно афганистанско момиченце в мигрантски лагер, заяви източник от миграционното министерство във вторник, представен от БГНЕС.
Момичето е намерено в полусъзнание и кървящо в тоалетна в лагера Кара Тепе късно в понеделник, заяви източникът на Франс прес. " Лагерните лекари потвърдиха " случая, сподели служителят. Необходима е правосъдна инспекция, с цел да се откри положението на момичето.
 Принуждава ли Гърция мигрантите да се връщат към Турция? Принуждава ли Гърция мигрантите да се връщат към Турция?
В ранните часове в неделя в края на ноември 16-годишният Джънси Кимбенга се опитал да доближи за трети път до Европа. Той бил в един о...
Лагерът, в който са настанени повече от 7300 души, бе повдигнат небрежно през септември, откакто огън унищожи лагера Мория, най-големият в Европа.
Палатковият лагер беше наводнен тази седмица след няколко дни дъжд, макар отводнителните работи, осъществени в спонтанното оборудване през октомври.
" Толкова доста палатки са мокри и няма изсъхнало място, където да отидем... Страхуваме се, че доста хора ще се разболеят доста в този момент ", сподели група доброволци от мигранти в лагера в обява във Facebook в неделя.
Европейската комисия по-рано този месец съобщи, че се е договорила с гръцките управляващи и организациите на Европейски Съюз да основат " нов, актуален център за банкет " в Лесбос до септември 2021 година ”
 Гърция стартира да мести бежанци от Лесбос Гърция стартира да мести бежанци от Лесбос
Гръцките управляващи започнаха да трансферират стотици бежанци от остров Лесбос, с цел да понижат хроничната претъпканост, която провокира труд...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР