Владислав Карамфилов - Въргала, който е сред известните фенове на

...
Владислав Карамфилов - Въргала, който е сред известните фенове на
Коментари Харесай

Въргала: Случилото се с ЦСКА и Въргала, защо да не се случи с Левски!

Владислав Карамфилов - Въргала, който е измежду известните почитатели на Левски, призна, че следи обстановката към " синия " клуб. Известният артист и режисьор, известен с паметни излъчвания като " Ку-Ку ", " Пирон ", " Шаш " и така нататък, не изключва банкрут на 26-кратните първенци.

" Разбира се, че проследявам какво се случва. Участвам в последния клип за спасението на Левски. Но виждам действително. Това, което се случи с ЦСКА, което се случи с Влади Въргала, за какво да не се случи с Левски! Като съм признавал своите банкрути, не съм се оплаквал. Просто удрям камбаната – откакто с мен се случи, няма причина и с теб да не се случи. За страдание има низ от условия, които се появиха ненадейно при Левски. Промените в хазарта, коронавирусът, банкрутите на други бизнеси, прогонването на хора с огромни капитали. Хайде, в Левски е елементарно. Всички, които се имат за левскари, дано дадат по 10 лв. и...

Защо излизаха и викаха Бай Ганьо на Тодор Батков! Бай Ганьо си даваше личните пари. Ама бил ги откраднал. Е, по какъв начин пък тъкмо ти беше там, когато Батков ги взе тези пари, та знаеш! Второ, и ти крадеш! Дай и ти, бе! Някой помни ли към този момент Томас Лафчис, който водеше Левски сполучливо в най-кървавите, в баш мутренските години. Батков и компания не му ли взеха тима, както след това и на тях им го взеха. Всичко се връща. Вижте, има логаритъм за заличаване на всички полезности в България, в това число и Левски. Дали е стратегия, дали е резултат на нашето безумие, само че работи. Само глупави хора могат да взривят Мавзолея, да не създадат втора писта в Банско, да си съсипят природата ", сподели Въргала пред " Марица ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР