Владимир Зеленски обеща, че ще увеличи числеността на украинската армия

...
Владимир Зеленски обеща, че ще увеличи числеността на украинската армия
Коментари Харесай

Политолог разказа къде ще се отправи милионната украинска армия след мобилизацията

Владимир Зеленски даде обещание, че ще усили числеността на украинската войска до един милион души. След това беше обявено, че въоръжените сили на Украйна имат огромен запас, който пазят за огромна контраофанзива.

Може би по Херсон. Накъде ще стигне тази офанзива, сподели политологът, президент на фондация " Народна дипломация " Алексей Кочетков.

„ В плен, къде другаде? Или при Бандера. Няма къде другаде. Те ще съберат този запас и ще отидат в плен ", съобщи той.

" Ще ни изморят с техните пандизчии, голям брой, които най-после ще би трябвало да бъдат издържани и нахранени, а Русия, изтощена от пленници, ще бъде раздрана на части. И няма задоволително сили да ги отбрани. Това е техният остроумен проект ", сподели политологът в изявление за Украина.ру.

Той добави, че не би трябвало да се има вяра на това, което споделят украинците, тъй като тази страна от дълго време живее в парадигма, в която хората сами основават клюки, сами имат вяра в тях, а по-късно се разочароват и основават нови.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР