Владимир Урумов остана далеч от медалите на провеждащото се в

...
Владимир Урумов остана далеч от медалите на провеждащото се в
Коментари Харесай

Владимир Урумов далеч от медалите на световното по щанги в Анахайм

Владимир Урумов остана надалеч от медалите на провеждащото се в Анахайм (САЩ) международно състезание по повдигане на тежести, съобщаво wfbulgaria.com. В кат. 62 кг бронзовият европейски медалист от предходната година направи единствено по един сполучлив опит в двете придвижвания и това го подреди 12-и в крайното класиране с дуел 275 кг.

Урумов потегли с фаулстарт на 125 кг в изхвърлянето, по-късно се поправи, само че не съумя на 129 кг. В изтласкването българинът се подсигури първоначално със 150 кг, по след това поредно не можа да вдигне 161 и 162 кг. Така Урумов остана 12-и в двете придвижвания и в крайното класиране.

Шампион с 300 кг (130 и 170) е Антонио Москера от Колумбия, изпреварил с 1 кг японеца Йочи Итоказу, а бронза заслужи Шота Мишвелидзе от Грузия с 298 кг.

В кат. 48 кг при дамите Даниела Пандова изхвърли 69 кг едвам при последното си излизане на подиума, само че в изтласкването три пъти не съумя на 88 кг.

Следващият ни представител на международното в Анахайм ще бъде Галя Шатова, която ще се състезава в група Б на кат 63 кг. Надпреварата стартира тъкмо в среднощ против петък българско време.

Категориите на Георги Шиков (94 кг) и на Васил Господинов (105 кг) са планувани при започване на идната седмица.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР