Владимир Карамазов е един от най-запалените пътешественици сред актьорите, узна

...
Владимир Карамазов е един от най-запалените пътешественици сред актьорите, узна
Коментари Харесай

Владо Карамазов едва отърва арест в Малайзия

Владимир Карамазов е един от най-запалените пътешественици измежду актьорите, разбра HotArena.

От всяка дестинация той се връща с куп фотоси и невероятни мемоари и истории, които в никакъв случай няма да не помни. Една от тях е пътешестване в Малайзия преди години. Наложило му се даже да открадне банани, с цел да не почине от апетит. Останал без пари, тъй като накупил дарове ментета на всичките си другари и родственици като чанти, портмонета, часовници… И по този начин незабелязано се прибрал в хотела си и на сутринта усетил, че към този момент не разполага с никакви средства, написа „ Галерия “.

А имах доста пари. Бях си направил сметката, че даже и от горната страна, плюс пари за всеки случай. Тръпки ме побиха и на всичкото от горната страна се препотих два пъти. Започнах да преброявам парите, които похарчих, и открих грозната истина, че съм изхарчил всичко. Мина ми мисълта на собствен ред да разпродам тъпите неща. Да взема бял чаршаф от стаята, да го постелка на земята  да изложа моята стока, която не беше по никакъв начин малко.

 

Но в този миг се сетих, че преди 2 дни видях по какъв начин тези с чаршафите на земята ги преследва полиция и че може би продават нелегално. Представих си тази панорама – да опъна моя сергия и да тичам от ъгъл на ъгъл от локалната полиция. Ааа, не – благодаря, не става “, споделя Владо.

Намира в книга 16 кръга, тъкмо толкоз коства бързия трен до Банкок, където имал другари, които щели да му дадат пари. Малко преди да ги открие, сънува, че всичко тъкмо по този начин ще се случи. До потегляне имал 3 дни, само че не и пари за храна. Налага му се да открадне чепка банани от апетит, само че когато се връща в хотела, вижда, че те не са узрели, а са за готвене. Завързва ги за климатика и на сутринта са съвсем подготвени за ястие.

Владо споделя, че кражбата е огромно закононарушение за Малайзия. Дори и единствено на банани. Не излизал от хотела до тръгването си, с цел да не го разпознае някой на улицата и да го издаде на полицията.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР