Влади Горанов няма спомен да си е разменял SMS-и по

...
Влади Горанов няма спомен да си е разменял SMS-и по
Коментари Харесай

Пълен съпорт: Още 10 паметни записки и съобщения, за които Влади няма спомен

Влади Горанов няма спомен да си е разменял SMS-и по мобифона с Васил Божков. Сигурно не знае по какъв начин да ревизира. И несъмнено, в случай че някой обвиняем олигарх популяризира обществено фалшифицирани известия, той няма да излезе да каже, че клепят името му с неистини и фотошоп.
Но несъмнено хиляди неща му минават през главата и е обикновено да не помни. Ето за кои още неща финансовият ни министър няма никаква концепция: 
1 . Дали е подписвал, че е платил такса за стълбищно осветяване и асансьор последните два месеца.
2 . Как тъкмо 2 милиарда остатък станаха 5 милиарда недостиг.
3 . Дали някой от Държавната комисия по хазарта въпреки всичко не му е споделил, че Тото-то заплаща повече за нещо, за което Божков минава тънинко.
4 . #КОЙ заплати сметката след оная фотография, дето е на кафене с един елементарен народен представител от групата на Движение за права и свободи.
5 . Дали се е случвало Национална агенция за приходите да опъне чадъри над крупни длъжници.
6 . Разпечатката от турникетите на мача на Лудогорец, в който Кирил Домусчиев назова публицист олигофрен и след това го насочи към Влади да му даде статистиката от входовете по какъв начин стадионът бил цялостен.
7 . Как станаха милионери ония другари, дето му се подиграваха и по тази причина преди години напусна депутатството и поработи година-две на частно. В Общинска банка.
8 . Кои имоти към новостроящите се прави на автомагистрала Тракия на кого са и дали ще бъдат обилно превърнати в държавни бензиностанции.
9 . С кои хора и дали въобще е ходил на вилата на кръстника, подарил за прилагане оня апартамент.
10 . Колко е хубаво да бъдат стойностите на Данък добавена стойност.
 
Автор: Самуил Петканов, Прас Прес
 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР