Вкусните сирена се сервира като допълнение към всеки повод, защото

...
Вкусните сирена се сервира като допълнение към всеки повод, защото
Коментари Харесай

Полезни съвети за сервиране и съхранение на сирене

Вкусните сирена се сервира като допълнение към всеки мотив, тъй като сиренето може да се яде за закуска, обяд и вечеря. Сиренето се сервира като предястие, главно ядене или десерт.

При правенето на плата със сирене като предястие, изборът би трябвало да е най-много от пет типа сирена – изцяло задоволително е. Ако става въпрос за поднасяне на сиренето към десерт, изберете до девет типа сирена.

Изберете сирена от разнообразни размери, форми, текстури и цветове.

Сирената със изострен и мощен усет и аромат, не поставяйте в непосредствена непосредственост до по-меки и млади сирена с внимателен мирис.

Представянето е половин триумф: използвайте дървен поднос, мрамор или стъклена плоча, черга или панер в добавка с пресни и сушени плодове.

Хляб поднесете настрана, за предпочитане нарязан на дребни късчета или кубчета.

Добре е сирената при предпазване да са увити в истинската опаковка, восъчна хартия, фолио или вакуумна опаковка, резервоар, тъй че да не се губи от влагата.

Не е желателно да се смесват със съставки с изразени усети, защото сиренето диша и лишава известна част от мириса.

 Полезни препоръки за сервиране и предпазване на сирене

Извадете го от хладилника най-малко час преди сервиране: цялостният му мирис може да се почувства единствено при стайна температура.

Разопаковайте от истинската опаковка и нарежете непосредствено преди сервиране, тъй като от този миг стартира да съхне.

Синьото сирене увийте добре в опаковката му, защото миризмата и мухъла му се популяризира върху храните наоколо до него.

Ако късно вечерта хапнете сирене, може да ви помогне за по-добър сън. Триптофанът е една от аминокиселините, които се съдържат в сиренето, а тя понижава напрежението и усъвършенства съня!

Специалистите предлагат храненето ви завърши с парче сирене: съдържа висок % калций и фосфор, укрепва зъбите и ги защищава от кариес!

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР