Вкарайте тези животни в затвора, сега. Радикалната левица само знае

...
Вкарайте тези животни в затвора, сега. Радикалната левица само знае
Коментари Харесай

Вкарайте животните в затвора, избухна Тръмп след събаряне на статуи на Линкълн и Рузвелт

Вкарайте тези животни в пандиза, в този момент. Радикалната левица единствено знае по какъв начин да се възползва от доста глупавите управници. Това е Байдън. Закон и ред.

Това написа в " Туитър " президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп по отношение на следващото срутване на скулптури на исторически персони.

В Портланд, Орегон, където над 100 дни не престават демонстрациите на придвижването " Живота на чернокожите е от голяма важност " след убийството на Джордж Флойд от полицията, се появиха фрагменти със съборени скулптури на някогашните американски президенти Теодор Рузвелт и Ейбрахам Линкълн.

BREAKING: Abraham Lincoln statue knocked over by rioters in, Oregon.
— SV News
Протестиращи събориха статуите и разрушиха входа на Историческото общество преди да се реалокират в други централни региони и да продължат с вандалските актове.

Полицията се намеси близо час след събарянето на първата скулптура . Тълпата се разпръсна, откакто чиновници на реда заляха региона и започнаха да правят арести.

След като събориха статуите, протестиращи опънаха лозунга " Спрете да почитате расистките колонизатори убийци ".

Организаторите на митинга промотираха събитието в обществените мрежи като " Деня на гнева на кореното население ". Днес е Денят на Колумб, само че доста щати и градове го признават като " Деня на коренното население ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР