ВизиткаВладимир Андреев е изпълнителен директор и член на Борда на

...
ВизиткаВладимир Андреев е изпълнителен директор и член на Борда на
Коментари Харесай

Използваме персонализиран подход към специфичните нужди на всеки бизнес

ВизиткаВладимир Андреев е изпълнителен шеф и член на Борда на шефовете на " Кордеел България " ЕАД от 2019 година Работи в компанията от 2010 година и през годините е заемал основни позиции в организацията, като търговски шеф, механически шеф и шеф " Бизнес развиване ". Той е магистър проектант от Университета по архитектура, строителство и геодезия - София, и има специализации по ръководство на планове в областта на строителството. В професионалният си опит е минал през главните детайли на капиталовия развой - планиране, ръководство на планове, предприемачество и строителство. Г-н Андреев, за повече от 20 години наличие на българския пазар Cordeel ( " Кордеел " ) се утвърди като водач в проектирането и строителството на индустриални, логистични, търговски и бизнес здания, получавайки редица оценки за тях. Как се построява и развива личен бранд за качествена работа в строителството?
- Да, в действителност, ние сме на пазара в България повече от 20 години, само че откакто приказваме за създаване на бранд, не бихме могли да се ограничим единствено в този интервал или район. Това, което значи името през днешния ден в България, е построено върху основите и с почит към съвсем 90-годишната история, полезности и опит на групата Cordeel в Европа. Ние продължаваме да развиваме и надграждаме това завещание през последните 20 години, добавяйки характерно знание и експертиза за локалния строителен и капиталов пазар. Но това, което в действителност има значение и прави, са нашите хора. Те са незаменими. Заедно се стремим да изградим работна среда, която е отлична, занимателна, интелигентна и безвредна. Професионализмът, ангажираността и постоянството на нашия способен екип в даването на качествена и безвредна работа посредством иновативност и схващане на потребностите на всеки съответен клиент ни оказват помощ да сътворяваме все по-добри, функционални, ефикасни, практични и естетични здания, които не са единствено стойностни за бизнеса, само че и основават стойност персонално за нашите клиенти, за хората и средата, в която работим и живеем.

Ние имаме вяра в устойчиви, дълготрайни партньорства, построени върху доверие и честност. Ние се стремим към напредък посредством качествена, безвредна и интелигентна работа. Това са водещите правила, които образуват идентичността на нашата компания.
С какво цялостният инженеринг, който е ваш приоритет и който оферирате на клиентите си, усъвършенства индустриалния развой?
- В използваме персонализиран метод към характерните потребности на всеки бизнес. Ние желаеме да действаме като гайд за нашите клиенти, да ги поддържаме в комплицираните избори, които е належащо да създадат. По този метод се стремим да реализираме най-благоприятния резултат, като вземем поради всички механически, финансови и организационни благоприятни условия, с които разполагаме.
Реклама
Пълният инженеринг, сполучливо прилаган от нас, обгръща комплексното планиране и строителство и включва преди всичко отговорността на строителя в границите на цялостния цикъл на обекта. Директната ангажираност през целия развой ни разрешава да минимализираме рисковете за крайния клиент и да усъвършенстваме строителството, функционалността, времето за осъществяване, устойчивостта и бюджета, постигайки краен резултат без аналог.
Вече трета година работите под натиска на икономическа рецесия - почнала с коронавирусната пандемия, тя бе засилена поради резултата от войната в Украйна и растящата инфлация. Как тя се отразява на бизнеса ви? Какви промени в работата на компанията направихте и предвиждате, с цел да излезете сполучливо от рецесията?- Динамичната обстановка от началото на 2020 насам и разнообразието от фактори, изменящи пазара, работната среда, веригата за доставки, цените на първични материали и материали ни накараха да бъдем по-гъвкави, по-енергични и да поддържаме връзка по-фокусирано и дейно с нашите клиенти, с цел да намерим дружно подобаващото работещо решение за всеки съответен план. Периодът е сложен както за строителите, по този начин и за вложителите и дружно би трябвало да достигнем до верния комплекс от ограничения и метод, който да направи даден план вероятен и сполучлив.
Въпреки рецесията и компликациите би трябвало да отбележа, че на пазара не липсват благоприятни условия и пред нас стоят повече и забавни планове за реализация. А каква е формулата за сполучливо излизане от рецесията е доста сложен въпрос в изискванията на неотслабващ боен спор, интернационалните наказания, растяща инфлация, допустима криза и продължаваща политическа рецесия.
В изискванията на икономическо възобновяване строителството е един от секторите, които са най-силно наранени и от зародилите енергийни проблеми. Какъв е отговорът на Cordeel на новите условия за създаване на енергоефективни здания, понижаване на потреблението на сила и нейното икономисване?
- Енергията е тематика, по която групата Cordeel работи извънредно интензивно през последните години. Амбицията е освен да работим за по-енергоефективни здания, а постигането на енергийно неутрални такива и още повече - обгръщане на всички аспекти на енергийното ръководство и даване на силата като услуга. За задачата в групата бе основана нова компания - С-energy, чиято задача е да образува бъдещето на ръководството на силата. Чрез даване на сложен отговор на енергийните потребности на нашите клиенти С-energy покрива всички детайли на енергийния мениджмънт - от разбор на потреблението, през енергиен мониторинг до предпазване, оптимизация и търговия. Целта е снабдяване на силата като услуга, напълно съобразена със характерни потребности и бюджет, дружно с патентована идея за предпазване на сила.
Реклама Как въздействат на вашия бизнес новите " зелени " стандарти за стопанска система, ESG условия, цифровизация?
- Cordeel е напълно ангажирана с нововъведения и стабилно развиване. Като вършим работата си по-умно, по-щадящо за околната среда и по-бързо, ние се стремим да бъдем пионери измежду фирмите, които се грижат за устойчивото строителство.

Тълкуването на нашата задача е по-широко от това да способстваме за красиви, устойчиви и енергийно неутрални здания. Това също значи да дадем позитивен принос към живота на нашите чиновници, сътрудници, локални общности и надалеч отвън него.

За стимулиране на действителна смяна и внедряване на резистентност в границите на Cordeel Group бе създадена ESG тактика, основана на задачите за стабилно развиване (SDG) на Организация на обединените нации. Основавайки се на три съществени посоки - екологично, обществено и управническо - тактиката ни разпознава 11 съществени цели, върху които ние като организация можем да окажем най-голямо влияние и на тази основа планираме нашата активност.

Разбира се, дигитализацията и устойчивостта вървят ръка за ръка, а цифровият напредък е неразделна част от корпоративната просвета на XXI век. Ние непрестанно работим върху по-нататъшното дигитализиране на нашите документи и индустриални процеси и се стремим да понижим потреблението на хартия допустимо най-вече.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР