Визитата на българския министър-председател в САЩ по покана ли е,

...
Визитата на българския министър-председател в САЩ по покана ли е,
Коментари Харесай

Коцето от Възраждане: Това правителство представлява само тези, които го привикаха във Вашингтон. Успиват ни с митичен по-евтин газ, за да продадем Македония

Визитата на българския министър-председател в Съединени американски щати по покана ли е, или по приучване. Това попита в декларация, от трибуната в Народното събрание водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

" Възниква въпросът по какъв начин по този начин, толкоз внезапно, внезапно се наложи пътуването на българския министър-председател, имайки поради, че беше ясно още от 24 февруари, че проблем с газа ще има и този проблем апропо беше авансово калкулиран в вредите и загубите, които българската стопанска система ще понесе вследствие на глобите, които ние дружно с другите страни от Европейския съюз наложихме на Русия.

От тази позиция не би трябвало да се разяснява нищо друго също така - дали визитата на нашия министър-председател има друга цел, тъй като все по-упорито се приказва и ще продължава да се приказва, че визитата в действителност е не за решение на газовия въпрос, който явно няма по какъв начин да бъде решен с доставки на полутечен газ от Съединените щати, най-малко не в близко бъдеще, а по-скоро е обвързвано с инструктаж във връзка с бъдещи политики на българското държавно управление за Македония.
свързани новини71905преди 23 часа
Все по-упорито се приказва в обществото, че става въпрос за договорка, с която българското общество би трябвало да бъде успокоено, че в случай че вдигнем ветото над Македония и договарянията за начало на диалозите с Европейски Съюз за участие, ще получим някакъв митичен по-евтин газ. Това държавното управление към този момент не съставлява никого с изключение на себе си, даже не съставлява и огромната част от своите гласоподаватели, а съставлява единствено и само тези, които го поканиха във Вашингтон ", сподели още Костадинов.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР