Vivacom започна предварителните поръчки на най-новите сгъваеми флагмани Samsung Galaxy

...
Vivacom започна предварителните поръчки на най-новите сгъваеми флагмани Samsung Galaxy
Коментари Харесай

Vivacom започна предварителните продажби на най-новите сгъваеми смартфони и устройства Samsung

Vivacom стартира предварителните поръчки на най-новите сгъваеми флагмани Samsung Galaxy Z Flip5 и Samsung Galaxy Fold5, таблетите от серията Galaxy Tab S9 и смарт часовниците Galaxy Watch6 в онлайн магазина си. Броени часове след формалното показване на дълго чаканите модели, потребителите на Vivacom могат да ги заявят на специфична преференциална цена с опция за 36-месечен лизинг в композиция с проект Unlimited. Периодът на предварителните поръчки е до 15:30 часа на 10.08.2023 година за сгъваемите флагмани и до 23:59 часа за останалите модели. 

Само по време на предварителните поръчки Vivacom предлага Samsung Galaxy Z Flip5 512GB на цената на Z Flip5 256 GB и Galaxy Z Fold5 512 GB на цената на Z Fold5 256 GB, което пести на потребителите до 550 лв. за двойно повече място за предпазване. Феновете на таблетите могат да се възползват от същата специфична оферта – двойно по-висока памет на цената на по-ниската, а поръчалите Galaxy Watch6 получават подарък спомагателната каишка Samsung Fabric Band. 
-->
В допълнение, потребителите, които първи заявят своите устройства, ги чакат страхотни изненади от Vivacom.

Сензационният обичайно предлага механизъм на отваряне и затваряне като книга с новата Flex панта. Това уголемява доста опциите на устройството, което може да бъде употребявано както като естествен смарт телефон, по този начин и като таблет. Моделът има 7,6-инчов главен екран с QXGA+ резолюция и външен 6,2-инчов HD+ екран за прилагане в придвижване. Samsung Galaxy Fold5 работи с най-новия осемядрен процесор на Qualcomm – Snapdragon 8 Gen 2 за Galaxy. Флагманът се предлага в композиция с 12 GB RAM памет и три разновидността за вградена памет - 256 GB, 516 GB или 1 TB. По отношение на камерата сгъваемият смарт телефон изпъква с тройна камера с 50 МР главен датчик, 12 МР ултраширокоъгълен и 10 МР телефото датчик. А издръжливостта на батерията от 4400 mAh разрешава дълготрайно потребление и изцяло потребителско преживяване. Samsung Galaxy Fold 5 се предлага в три цвята – черен, наследник и цвят крем.



е незабравим флагман, отличаващ се с необикновено комфортен и стилен дизайн, с помощта на сгъваемия екран, който елементарно се побира в джоба. Основният му Amoled 6,7-инчов екран е с Full HD+ резолюция с 1080x2640 пиксела, способства за супер богатите и наситени цветове, а опресняването от най-много 120 Hz спомага за плавното скролване сред приложенията. Подобреният 3,4-инчов външен екран, разрешава на потребителите улеснение за работа без устройството да се разгъва. Смартфонът разполага със стерео високоговорители AKG за безкомпромисно качество на звука. Samsung Galaxy Flip5 идва с два съществени 12 МР датчика на камерата, единият от които е широкоъгълен, и 10 МР предна камера за снимане на кристално чисти фрагменти. Флагманът работи със супермощния Snapdragon 8 Gen 2 за Galaxy процесор, 8 GB RAM и опция за 256 GB или 512 GB вътрешна памет. Капацитетът на батерията е 3700 mAh, а наличните цветове са 4 – мента, лавандула, крем или графит. 

И двата смарт телефона идват с рейтинг IPX8 за отбрана от навлизане на вода.



Заедно с двата хитови флагмана, Vivacom започва предварителните поръчки и на 3 таблета от настоящата серия – Galaxy Tab S9 Ultra, Galaxy Tab S9+ и Galaxy Tab S9. Трите модела идват с Dynamic Amoled 2X с 120 Hz периодичност на освежаване на картината и четворни стерео високоговорители на AKG. Таблетите са оферират мощна продуктивност, дълъг живот на батерията, детайлни камери и моден дизайн в два цвята – графит и бежов.



Вълнуващите оферти на Vivacom не стопират дотук. В онлайн магазина на телекома, потребителите ще открият и смарт часовниците от серията, които са водоустойчиви, имат система за премерване на пулса и са оборудвани с 2 GB RAM и място за предпазване от 16 GB.

Доставките на декларираните в предварителна поръчка устройства ще стартират от 4 август. 

Повече информация за предварителните продажби във Vivacom на най-новата серия смарт устройства на Samsung, можете да откриете на. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР