Vivacom Art Hall има нов дом - Vivacom и галерия

...
Vivacom Art Hall има нов дом - Vivacom и галерия
Коментари Харесай

Vivacom Art Hall отваря врати на ул. Оборище 5

Vivacom Art Hall има нов дом - Vivacom и изложба „ Оборище 5 “ сложиха начало на арт партньорство в наличието на десетки представители на медиите, които посрещнаха лятото в арт въодушевление със специфичен Art Afternoon.

Подкрепата за галерията в сърцето на София е разумно продължение на дългогодишната традиция на Vivacom да застава зад значими планове и средища на културата.

„ Сигурна съм, че слагаме началото на сполучливо арт партньорство и дружно ще надградим неповторимите благоприятни условия на залата на „ Оборище “ 5 като една от най-активните и разпознаваеми местоположения в столицата и място за развлечение измежду творби на изкуството в несравнима атмосфера. Под името Vivacom Art Hall Оборище 5 галерията ще продължи да бъде желано място за изява на надарени млади създатели, както и на фамозни имена на международната и българска арт сцена. “, сподели Веселка Вуткова, шеф „ Корпоративни връзки “ във Vivacom.

" Много съм щастлива, че Галерия " Оборище 5 " сплотява изпитание с Vivacom за поддръжка на артистичния живот в София. Вярвам, чe нашият опит в представянето на модерно изкуство от международна значителност, както и на съвременни български създатели, в комбиниране със обществената ангажираност на Vivacom ще трансфорат това извънредно арт пространство в обичана територия за ценителите. Благодарение на партньорството повече актьори ще могат да излагат своите творби в галерията и да се показват повече музикални спектакли. Въодушевени сме да разгърнем самодейностите си за детско творчество и да представим още колекционерско изкуство “, съобщи Деница Гергова, създател и арт шеф на „ Галерия Оборище 5 “. 

Галерията, към този момент под името Vivacom Art Hall Оборище 5, ще продължи да бъде хазаин на вълнуващи събития и изложения на българското и международното изкуство и ще продължи досегашната си традиция на съвременно, градско място за просвета, представящо разнообразни форми на изкуство.

Календар на идните събитията можете да следите тук: 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР