Вицепрезидентът на руската банка „Газпромбанк“ Игор Волобуев е избягал от

...
Вицепрезидентът на руската банка „Газпромбанк“ Игор Волобуев е избягал от
Коментари Харесай

Вицепрезидентът на „Газпромбанк“ избяга в Украйна, за да се бие срещу руснаците

Вицепрезидентът на съветската банка „ Газпромбанк “ Игор Волобуев е избягал от Русия в Украйна и се е присъединил в редиците на украинската териториална защита, с цел да се бори против окупаторите, съобщи The Insider.

Волобуев, който е роден и израснал в северния украински град Ахтирка, сподели, че при започване на март е избягал от Русия. Той не е склонен с военната експанзия и показа, че повече не е желал да бъде част от съветската банка, в която е заемал извънредно висок пост. „ Реших, че не мога да пребивавам повече в Русия “, показа той.

„ Не можех да виждам в профил какво прави Русия с моята татковина. Руснаците убиват татко ми, приятелите ми, роднините ми. Баща ми живя един месец в студено мазе. Хора, които познавах от детството си, ми споделиха, че се срамят от мен... Грабнах си нещата и отпътувах за Украйна на 2 март “, съобщи 50-годишният топ банкер. Волобуев, който от над 20 години е работил в „ Газпромбанк “, съобщи, че съветските бойци също носят виновност за военните закононарушения, които правят, освен Владимир Путин.

„ Не Путин убива украинците тук, не Путин краде тоалетни, не Путин изнасилва дами. Това вършат руснаците. И макар че съм етнически украинец, аз също съм виновен за протичащото се тук. Срам ме е “, сподели той. Волобуев също по този начин сложи под въпрос версията за самоубийство на двама високопоставени чиновници – Владислав Аваев (бивш вицепрезидент „ Газпромбанк “) и Сергей Протосеня (бивш топ управител в енергийния колос „ Новатек “). Волобуев не има вяра, че това са самоубийства, а съгласно него всичко е инсценирано, тъй като умрелите са знаели „ прекалено много “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР