Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков говори след проведеното заседание на

...
Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков говори след проведеното заседание на
Коментари Харесай

Йордан Лечков: Оттеглянето на оставката на Боби Михайлов е правилно

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков приказва след извършеното съвещание на Изпълкома в Бояна.

„ Ако желаете си върнете си записите и вижте какво съм споделил още от първия ден, когато се случиха тези неща, че ние си имаме президент. Не се разминавам от моята си позиция “, съобщи Лечков.

„ Предпочитам да приказваме генералните неща, предвид на ситуацията в страната. На идващия Изпълком, ще кажа какво би трябвало да се промени. Трябва да се гласоподава и да се направи предложение пред бъдещето държавно управление – нужно е да се промени философията на финансирането на спортните клубове. Всеки приказва за смяна. Това, което зависи от нас, го вършим, само че това, което не се изисква от нас и ни питате за какво нищо не вършим... Ние не можем да строим игрища и да вършим лицензите на тимовете пред УЕФА. Правим доста взаимни отстъпки. Най-важното и в случай че желаете да бъдем градивни – Лудогорец е добър образец, само че идват най-после едни доброжелателни държавни чиновници и ти споделят, че не ти признават рекламата за разход. Това е реалност, приказвам го от персонален опит. Ако човек желае да дава пари би трябвало да има промени в закона. Това е нашата самодейност “, добави още той.

„ Никога не съм си разрешавал и няма в този момент да го направя. Няма нищо неприятно. Бих дал съвет на Бербатов и екипа му. Обичам да приказвам съществени неща. Знам, че доста хора не ни харесват, нашият суверен са клубовете и гласоподават за нас. Клубовете, които са дали своят вот на предходния Конгрес съществуват. Трябва да има връзка. Това бих ги посъветвал. Забравяме каква беше ситуацията през 2019 година. Футболът е един феномен. На мощ красота не става. Ние сме организация с нестопанска цел. При всички положения отдръпването на оставката на Боби Михайлов е вярно. Новите претенденти би трябвало да имат административен опит. Когато встъпихме в длъжностите си – аз и Боби имахме подобен. Бих посъветвал, в случай че желаят да си съберат 350 гласа и да дойдат “, сподели Лечков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР