Вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев заяви, че всички делегати са

...
Вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев заяви, че всички делегати са
Коментари Харесай

Фурнаджиев отговори на екипа на Бербатов: Всички делегати са получили картите си

Вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев съобщи, че всички делегати са получили картите си и ще могат да се регистират за конгреса за избор на нов президент на следващия ден.

В предаването " Лице в лице " по bTV Фурнаджиев отговори на обвиняванията на екипа на Димитър Бербатов, който по-рано през днешния ден на пресконферения разгласи, че има забавени делегатски карти на хора, които са очевидни критици на настоящето ръководство на футболния съюз.

Снимка: Ладислав Цветков

" Могат да подсигурявам, че всичко ще бъде транспарантно. И УЕФА, и ФИФА изпращат свои наблюдаващи. Приехме интегралната бюлетина, всичко ще бъде на сцената. Има комисии, които се избират от самия конгрес, които също обезпечен сигурността на вота. Всичко ще бъде почтено и транспарантно ", стартира Фурнаджиев.

" Броят на декларираните делегати от клубовете 508. По време на самия конгрес, като тече регистрацията, ще се разбере какъв брой хора ще дойдат. Има хора от всички краища на България. По време на пандемия сме, може някой да се разболее, да не успее да пристигна. "
Снимка: Lap.bg
" Категорично отхвърлям - няма закъснение. Всички делегатски карти са раздадени и следва на следващия ден регистрация на всички 508 души делегати. ", посочи Фурнаджиев.

По мотив днешните разкрития на Bird.bg за неналичието на два милиона евро, които от УЕФА са превели на БФС за градежа въз основата в " Бояна " и възлагането на градежа на компания, обвързвана с депутата Делян Пеевски, той отговори по този начин:

" Още през цялото време декларирахме - цената на плана е 30 милиона лв. и освен не липсват, а не доближават. Затова се наложи да теглим заем. Впоследствие той бе погасен през 2019-а и ипотеката заличена. Фирмата е определена след извършен конкурс, на който участваха едни от най-големите строителни компании в страната. Имаше избрани комисии, всичко е неведнъж тествано и от УЕФА. Нито един орган не откри нарушаване. ", добави Фурнаджиев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР