Само за една седмица кампания БСП повиши резултата си с

...
Само за една седмица кампания БСП повиши резултата си с
Коментари Харесай

Свиленски от Плевен: Имаме силите и духа на партия, която не се продаде и остана вярна на своите избиратели

" Само за една седмица акция Българска социалистическа партия увеличи резултата си с 2%, представете си какво ще стане, в случай че запазим сходен дух до края! ". С тези думи се обърна лидерът на листата на Българска социалистическа партия за България в Плевен - Георги Свиленски при откриването на акцията на социалистическата партия в града. Над 300 души препълниха концертната зала " Катя Попова ", с цел да приветстват претендентите на Българска социалистическа партия за европейските и парламентарните избори. Участници в събитието бяха претендентите за евродепутати Румен Гечев, Цветелина Пенкова, Вяра Емилова,  Гергана Алексова, Христо Кавалски, Красин Каракоцев и Александър Симов. 
" Плевен е червен град и отсам може да стартира новият напредък на Българска социалистическа партия. Имаме силите, имаме политиката, имаме нашия дух и заставаме пред вас като партията, която не се продаде, не влезе в сглобки и остана вярна на своите гласоподаватели ", безапелационен беше Свиленски. Той предизвести хората в Плевен да не имат вяра на отровните двойници на Българска социалистическа партия, чиято единствена цел да е спрат социалистическата партия да има устойчиво посланичество в идващия парламент.
От своя страна проф. Румен Гечев напомни, че Българска социалистическа партия постоянно е подкрепяла развиването на нуклеарната сила и завършването на АЕЦ " Белене " към момента е на дневен ред и е допустимо с помощта на приемането от Европа на нуклеарната сила, като зелена. " Европа е в икономическия капан на глобите против Русия, които сама си аргументи ", сподели той и уточни, че Българска социалистическа партия още от 2014 година се опълчва на тази политика на опълчване и наказания, които не са в полза на Съюза и България. 
Всички претенденти и от евро листата и от тази на 15 МИР - Плевен,  дадоха изясненост с съответни образци, по разнообразни сфери на политиката, която Българска социалистическа партия ще пази и отсега нататък.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР