Вицепрезидентът Илияна Йотова определи забраната Андрей Ковачев и още четирима

...
Вицепрезидентът Илияна Йотова определи забраната Андрей Ковачев и още четирима
Коментари Харесай

ФУРИЯ! Йотова непреклонна: Безскрупулна демонстрация! Президентът на Македония да се извини!

Вицепрезидентът Илияна Йотова дефинира възбраната Андрей Ковачев и още четирима българи да влязат в Северна Македония като „ поредна брутална и безскрупулна проява ”, предава NOVA.
„ До този миг не сме получили приемлив отговор от страна на РСМ за това кое е наложило възбраната и какви са тези „ черни ” описи, в които попада българският евродепутат. Това е провокация и към България, и към Европейски Съюз. Евродепутатите са хора, които имат свободен достъп до всички страни, с които работят ”, сподели пред публицисти Йотова. И добави, че чака опрощение от министър-председателя и министъра на външните работи на съседката.
„ Ако държат на позициите, които неведнъж са заявили пред нас, чакам опрощение ”, разяснява вицепрезидентът на България.
Припомняме, че евродепутатът Андрей Ковачев, ръководителят на фондация „ Българска памет ” Милен Врабевски и още трима български жители не са били позволени в РСМ на 6 май, тъй като не отговаряли на изискванията, записани в Закона за чужденците в страната.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР