Вицепрезидентът Илияна Йотова изкачи Скалния град на траките Перперикон и

...
Вицепрезидентът Илияна Йотова изкачи Скалния град на траките Перперикон и
Коментари Харесай

Йотова на Перперикон. Каза какво очаква от партиите

Вицепрезидентът Илияна Йотова изкачи Скалния град на траките Перперикон и оттова разяснява изборната акция. Те на посещаване в светилището по покана на Регионалния исторически музей в Кърджали и екипа на археолога Николай Овчаров.

Илияна Йотова съобщи, че акцията ще бъде значима в няколко насоки - по думите ѝ би трябвало да бъде оставено на назад във времето опълчването сред партиите, да се дават съответни и прагматични решения в няколко насоки - гарантиране на енергийните доставки, с които да оцелее българският бизнес.

Също по този начин преодоляване на цените, с цел да се резервира стандартът на живот.

Тя прикани да се положат старания да не се позволен човешки жертви и да се отводнят селата в Карловско след падналите превалявания. Над 30 години приказваме, че България няма постоянна и готова инфраструктура за предварителна защита на наводненията.

Вицепрезидентът Йотова ще се запознае с новите открития в археологическия комплекс, написа в известие до медиите от пресцентъра на президентството.

В 13 часа е планувана къса среща на вицепрезидента Илияна Йотова с кмета на Кърджали Хасан Азис, осведомят от община Кърджали.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР