Вицепремиерът по европейските въпроси на Република Северна Македония Боян Маричич

...
Вицепремиерът по европейските въпроси на Република Северна Македония Боян Маричич
Коментари Харесай

Защо вицепремиерът по европейските въпроси на РСМ не дойде в София

Вицепремиерът по европейските въпроси на Република Северна Македония Боян Маричич написа в профила си във Facebook, че не е част от държавната делегация, която дойде на посещаване в София.

Причината е позитивен тест за ковид. Маричич посочи, че няма признаци, само че ще остане под карантина

.За страдание няма да мога да участвам на първото съвещание на междуправителствената работна група за европейска интеграция и зелена политика, написа Маричич, като добавя, че контактите с сътрудниците му от Северна Македония и България не престават.Подкрепям напълно процеса на задълбочаване на съдействието на всички нива и във всички области, както и доближаването на двата народа посредством осезателни резултати от действието на работните групи, написа още Маричич.

По думите му с България се открива нова опция за взаимно другарство и съдействие, " от която чакаме прогрес в връзките и превъзмогване на разликите в полза на жителите на двете страни ".

Премиерът на Република Северна Македония Димитър Ковачевски и членове на клабинета му дойдоха през днешния ден на двудневно публично посещаване в София по покана на българския си сътрудник Кирил Петков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР