Вицепремиерът Красимир Каракачанов защити концепцията си за интеграцията на ромите,

...
Вицепремиерът Красимир Каракачанов защити концепцията си за интеграцията на ромите,
Коментари Харесай

Каракачанов за ромите: Правят по 8-9 деца и ги пишат болни, за да не работят

Вицепремиерът Красимир Каракачанов отбрани концепцията си за интеграцията на ромите, изтъквайки, че тя има за цел основаване на механизми, тъй че всички да съблюдават законите. Той изясни, че принуда има, само че тя не е ориентирана към ромите, а към обществените структури, които разрешават да не се съблюдават законите.

"Правиш 8-9 деца, пишеш ги едните глухонеми, другите ги пишеш заболели от бронхиална астма, третото го пишеш болно от епилепсия, вземаш по 300-350 лв. на дете, вземаш детски надбавки на месец, вземаш помощи за трайно безработни, че ти нямаш никакъв интерес да работиш, никакъв интерес, тъй като лъжеш страната. Това докога страната ще го подтиква? Отговарям - не може повече да го подтиква ", разяснява Каракачанов пред Българска национална телевизия.

Според него полученото гратис от общините се унищожава, те не се грижели за него. "Ние предлагаме простичко, когато има стратегия за градеж на обществени жилища, ти авансово си определил фамилиите, които ще се настанят там, да бъдат положителни, членовете на това семейство, които са пълнолетни и са безработни, да отиде и да взе участие в строителството на това жилище ", сподели още водачът на Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР