Вицепремиерът Екатерина Захариева призова българските граждани да спрат с излишните

...
Вицепремиерът Екатерина Захариева призова българските граждани да спрат с излишните
Коментари Харесай

Външният министър: Спрете да пътувате!

Вицепремиерът Екатерина Захариева прикани българските жители да спрат с непотребните пътувания в чужбина. Външният ни министър и вицепремиер направи изказване в постройката на Министерски съвет дружно с транспортният министър Росен Желязков. Призивът е с оглед разпространяването на болестта с COVID-19 по света.

„ Една от главните задания пред Външно министерство, с изключение на да следи обстановката по границите, е да подкрепя сънародниците ни зад граница. Искам да ги прикани да не пътуват. Въпреки апелите доста от тях не стопират да пътуват, като не попадат в графата наложителен случай “, акцентира Екатерина Захариева и прикани за отменяне на проведените екскурзии.

" 30 км е опашката от коли и рейсове в Австрия. Искам да уверя българите в Унгария, че към 9 ч. вечерта ще бъде пусната колоната и конвой за прекосяване през Унгария и Румъния, прекосяването ще продължи цяла нощ. По отношение на намиращите се на екскурзии: в Мароко от три дни сме в непрекъсната връзка с групата ", добави външният министър Екатерина Захариева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР