Вицепремиер и петима министри от кабинета ще вземат участие в

...
Вицепремиер и петима министри от кабинета ще вземат участие в
Коментари Харесай

Захариева ще обясни пред парламента как ще реагираме на казуса със Света София

Вицепремиер и петима министри от кабинета ще вземат присъединяване в петъчния парламентарен надзор, съобщи БГНЕС.
Първи на трибуната ще се качи заместител министър-председателят по правосъдната промяна и министър на външните работи Екатерина Захариева, която би трябвало да даде информация на депутатите за позицията на страната ни и възможни дейности против желанията на Турция за превръщането на храма " Света София " в настояща джамия.
Веднага след нея ще дава отговор министърът на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова. Към нея са отправени няколко въпроса, свързани с продължаващо ограничаване на скоростта за придвижване в сектора сред Чирпан и Стара Загора от автомагистрала " Тракия ", свлачище на автомагистрала " Струма " и ремонтът на няколко други пътни прави.
Пълен достъп до електронно отдалечено образование за всички български възпитаници и удостоверенията за приключен първи гимназиален стадий на приблизително обучение – с това са свързани двата въпроса, адресирани до правосъдния министър Красимир Вълчев.
Икономическият министър Емил Караниколов, който подава оставка, ще даде информация за обезпечаването на конкурентна среда на пазара за бутилки с полутечен газ, за размера на вземанията на българските компании от общините и средствата от Оперативна стратегия " Иновации и конкурентоспособност " 2014-2020 година
Министърът на околната среда и водите Емил Димитров би трябвало да даде информация рационалното прилагане на водата от язовир " Жребчево " и недопускане на екологична злополука.
Последен на трибуната излиза спортният министър Красен Кралев, към който има адресиран единствено един въпрос, обвързван с ограниченията на спортните прояви.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР