Висш западен служител каза в четвъртък, че не смятат, че

...
Висш западен служител каза в четвъртък, че не смятат, че
Коментари Харесай

Западът: Русия ще положи усилия да компенсира загубените приходи от европейските продажби на енергия



Висш западен чиновник сподели в четвъртък, че не считат, че Русия ще може да компенсира изгубените доходи от продажбите на нефт и газ за Западна Европа, като усили продажбите си в други елементи на света.

Изявлението идва в миг, когато съветският президент Владимир Путин уточни, че е подписал декрет, съгласно който задграничните купувачи би трябвало да заплащат в рубли за съветския газ от 1-ви април или договорите ще бъдат прекъснати, в случай че тези заплащания не бъдат осъществени.

" Също по този начин е необикновено мъчно за Русия да спре да продава нефт и газ на Западна Европа и даже в случай че за избран интервал може да успее да усилят някои продажби на изток - за Китай и Индия - това няма да размени продажбите, които те сега вършат за Западна Европа “, съобщи пред Ройтерс западният служителят, поискал анонимност.

" Много съм песимистичен, че тези типове закани ще бъдат прегледани, мисля, че просто би било прекомерно нездравословно за съветската страна ", добави служителят в коментар, даден, до момента в който Путин направи своето изказване за подписания от него декрет.

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР