Висш йеменски военен инспектира отвлечения Галакси лийдър. Това става ясно

...
Висш йеменски военен инспектира отвлечения Галакси лийдър. Това става ясно
Коментари Харесай

Висш йеменски военен говори пред екипажа на отвлечения кораб Галакси лийдър

Висш йеменски боен инспектира отвлечения " Галакси лийдър ". Това излиза наяве от видеа, оповестени от хусите в " Туитър ".

От него се вижда по какъв начин командващият военноморските сили на йеменските бунтовници ген. Мухамад Абд ал Наби се качва на палубата на отвлечения транспортен съд.

На видеото се вижда по какъв начин генералът приказва пред членове на екипажа, чийто лица са замъглени.

Срещата се е провела на мостика и ген. Мухамад Абд ал Наби дава гаранции, че екипажът ще бъде третиран като посетители на Йемен.

Командирът на военноморските сили, дружно с губернатора на Ходейда, Мохамед Айаш Кахим, началника на щаба на военноморските сили, бригаден военачалник Мансур ал-Саади, и няколко офицери, инспектираха изискванията на екипажа, както и грижите и вниманието, които получават в плен. Това се споделя в формалното известие в " Туитър " на хусите.

Оттам излиза наяве, че пленените моряци няма да бъдат лишени от нужните грижи. Това отразява полезностите на исляма, който следи за положително отношение към арестуваните, без значение от тяхната народност или вяра.

Палубата въпреки всичко е украсена с йеменски флагове.

Всеки граждански или боен транспортен съд за нас е законна цел. Предупреждаваме съдружниците на ционисткия зложелател и тези, които му разрешават да премине през протока, че също са законна цел.

Оставаме в цялостна подготвеност и организираме бойни задачи, до момента в който ционистите не прекратят нападенията над Газа, твърдо се закани военачалник Мухамад Абд ал Наби.

Генерал-майор Мухаммед Абд ал Наби удостовери, че военноморските сили на Йемен ще продължат военните си интервенции против корабите и ползите на " израелското " вражеско образувание, до момента в който американско-ционистката експанзия в Газа не спре и не приключи закононарушенията си против палестинския народ.

Той означи, че военноморските интервенции ще бъдат ориентирани против кораби, плаващи под " израелски " байрак, ръководени от " израелски " компании или притежавани от " израелски " физически лица.

Командирът на Военноморски сили предизвести фирмите и търговците да не изпращат стоките си с " израелски " кораби или да търгуват с тях, като прикани всички кораби, преминаващи през Червено море, да не плават наоколо до израелски кораби и да не изключват системите за идентификация. Той загатна, че " всеки боен транспортен съд, защитаващ израелски кораби, ще бъде законна цел за интервенциите на йеменските Военноморски сили ".

Той добави: " По милостта на Аллах и мъдростта на водача на революцията Саид Абдулмалик Бадр ад-Дин ал-Хути Йемен се трансформира в политически и боен водач, за което свидетелства присъединяване му във войната против ционисткото образувание дружно с палестинската опозиция. "

Той продължи: " Казваме на света, че Йемен и неговите въоръжени сили са подготвени, с високи бойни качества, да извършват бойни задачи в Червено море. " Той акцентира, че завземането на израелския транспортен съд на процедура превежда неотдавнашната тирада на водача на революцията, в която се акцентира продължаването на военноморските интервенции, до момента в който ционисткото образувание не приключи арогантността си и нападенията против Газа.

Генерал-майор Абд ал-Наби посочи, че ционисткият зложелател би трябвало да разбере, че Баб ал-Мандаб е алена линия, като удостовери, че Йемен няма да остане безразличен във връзка с ционисткото наличие в Червено море, считайки всеки " израелски " цивилен или боен транспортен съд за законна цел.

 

Източник news.bg

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР