Руското външно разузнаване разполага с информация за намеренията на Запада

...
Руското външно разузнаване разполага с информация за намеренията на Запада
Коментари Харесай

Наришкин: Западът ще провокира ядрен конфликт с Русия, веднага щом реши, че му е изгодно

Руското външно разузнаване разполага с информация за желанията на Запада да предизвика пълномащабен спор с Русия, в това число с потребление на нуклеарно оръжие. Това съобщи шефът на Службата за външно разузнаване (СВР)Сергей Наришкин на съвещание на Съвета на федерацията, оповестяват съветски медии.

" Според разследващите данни, с които разполага службата, някои евроатлантически настроени политици в действителност считат за допустимо – с цел да запазят своята надмощие – да отприщят широкомащабен боен спор. Целта е доста да се понижат моралните, материалните и човешките запаси на геополитическите съперничещи страни на Запада по време на този спор, тъй че вследствие на този спор те да претърпят проваляне в битката за обективен многополюсен свят ", съобщи Наришкин, който през днешния ден с декрет на президента Владимир Путин бе назначен за нов мандат отпред на СВР.

" Има основателни аргументи да имаме вяра, че това в действителност може да се случи, в случай че западният блок го счете за преференциално и задоволително безвредно ", сподели още Наришкин.

Той увери сенаторите, че виновните световни и районни фактори няма да разрешат тези проекти да бъдат осъществени. Според Наришкин СВР продължава да поддържа връзки с разследващите служби на вражески страни, въпреки и не в същата степен.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР