Висока ликвидност и гъвкавост - това осигурява подобреният, автоматизиран процес

...
Висока ликвидност и гъвкавост - това осигурява подобреният, автоматизиран процес
Коментари Харесай

Tbi bank с още по-бързи плащания към своите партньори

Висока ликвидност и еластичност - това обезпечава усъвършенстваният, автоматизиран развой по превод на суми към търговци, които са интегрирали решенията за заплащане на вноски на tbi bank. Банката към този момент изплаща суми от физически и онлайн продажби към сътрудниците си в границите на 30 мин., вместо както до момента три пъти на ден. В съпоставяне, стандартът за пазара е веднъж на ден, което затвърждава позицията на tbi на сигурен и приближен сътрудник.

Така над 5 000 търговци от разнообразни промишлености в България имат неотложен достъп до приходите си от продажби, което им оказва помощ да бъдат оптимално гъвкави и да реализират своите бизнес цели. Ускореният развой дава отговор и на упованията на потребителите - те ще получават поръчаните артикули по-бързо, защото в избрани случаи търговците дават продуктите едвам след приемане на средствата.

В момента множеството финансови институции в страната правят сходни заплащания един път на ден за продажби, направени през предходния работен ден. Това затруднява оперативността най-много на дребните и междинни предприятия, където потребността от ликвидност е изключително огромна.

Надежда Коцинова, началник на комерсиалните партньорства в tbi, споделя: " Всяка иновация, която вкарваме, е за усъвършенстване на процесите, понижаване на разноските и увеличение на продажбите на нашите сътрудници. Радваме се, че в този момент можем да им предоставим нужната еластичност, с цел да могат да разполагат с нужните за тях средства, а нашите общи клиенти да получат закупените от тях артикули допустимо най-бързо. "

" Можем да кажем, че заплащането в границите на 30 мин. е неотложно, тъй като всички процеси свързани с него са автоматизирани. С тази услуга оптимизирахме и процесът по инспекция на кредитни досиета, който нормално лишава дни. Нашите търговски сътрудници към този момент могат да схванат дали подписаните кредитни контракти ще бъдат платени или не в границите на 5 минути ", споделя Павлина Бажлекова, началник отдел " Кредитна Администрация " в tbi.

Със настоящето доста понижаване на преводния развой в България до 30 мин., tbi затвърждава позицията си на цифров водач на пазара, насочен към клиента. Данните за България през последната година демонстрират двоен растеж на покупките, финансирани с решението за разсрочено заплащане на банката.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР