Винаги се хранете така, че в менюто ви да са

...
Винаги се хранете така, че в менюто ви да са
Коментари Харесай

Продукти за отслабване

Винаги се хранете по този начин, че в менюто ви да са включени питателните артикули, които подкрепят отслабването. На първо място това са доматите, краставиците, гъбите, бялата риба и цитрусовите плодове.

Засищащите артикули, които оказват помощ на тялото да изгуби някой и различен непотребен кг, са пълнозърнестият самун и макарони от твърди сортове пшеница.

Освен това засищащите храни, които подкрепят отслабването, са овесените ядки, бобовите култури – фасул, леща и нахут, както и ябълките – всички типове.

Продуктите, които спомагат за отслабването, без да предизвикат внезапни промени на кръвната захар, са обезмасленото прясно мляко, гъбите, ягодите и малините, зелената салата.

 Продукти за намаляване

Друг тип артикули, които са потребни при отслабването са тези, които имат понижено наличие на мазнини. Това се обезмаслената извара, морските блага, рибата звук.

Продуктите за намаляване, които се отразяват добре върху външния ви тип, са авокадото, минералната вода, бадемите, зехтинът и лененото масло. Те ви доставят с разкрасяващи субстанции.

Полезните за отслабването артикули, които са приятни за ястие, са хрускавите плодове и зеленчуци – ябълките, морковите, целината, чушките.

Продуктите, които не задържат вода в организма и по този начин оказват помощ да се вталите, са зеленият чай, портокаловият сок, разводнен с вода, а също по този начин целината и сокът от нея.

Продукти, които можете без терзание да употребявате като следобедна закуска или когато огладнеете, без това да ви се отрази, са пълнозърнестият самун, ядките, сушените плодове.

Продуктите, които ви оказват помощ при оформянето на новото ви, по-вталено тяло, са сирената с невисок % на масленост, обезмаслената извара, бялата риба, белтъкът от яйцето.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР