Винаги има обичаен заподозрян за протестите. От изказването на Цветанов

...
Винаги има обичаен заподозрян за протестите. От изказването на Цветанов
Коментари Харесай

Арман Бабикян за протестите: Бойко Борисов отново се скри

Винаги има нормален обвинен за митингите. От изявлението на Цветанов през днешния ден се оказва че дейностите, които са видели на улицата през вчерашния ден, били опит за дестабилизация. Има ново потомство, което не е според с метода на ръководство. Борисов бяга от диалог с народа си, разяснява в предаването "12+3 " специалистът по политически пиар Арман Бабикян.
"В някаква степен стартира спешният пиар, въпреки че не знам до каква степен е стремително, защото в последна сметка се избират познати подходи. Веднага се появиха хора, които да изясняват, че тези митинги са предизвикани, инспирирани, проведени от Българска социалистическа партия. Има нормален обвинен за всеки един митинг, без значение дали хората, които са излезли на улицата, са десни, леви, обществено слаби, обществено мощни. Нормално е всичко това да се прикачва към различен център, който желае властта в страната и всекидневно това е "Позитано " 20 ", означи Бабикян.
Наличието на доста младежи измежду недоволните демонстрира, че има ново потомство, което желае друг метод на ръководство, уточни специалистът.
"Показва, че има ново потомство, което не е според с метода на ръководство, не толкоз с този, който ръководи. Въпросът не е толкоз "кой ", въпросът е "как ". Това потомство има искания точно към метода за практикуване на властта, която мисля, че е много по-различно от това, което са привикнали да разискват ръководещите или да употребяват като контраатака, пращайки платените си представители по медиите. Защото ние не видяхме дефинирана политическа теза за това кое е алтернативата, по какъв начин тя би трябвало да наподобява. Видяхме един митинг, който е знак по-скоро за неодобрение, в сравнение с знак, представящ ни опция ".
"Този митинг не е само и единствено против ГЕРБ, а против всеки, който би бил на власт и би упражнявал властта по този метод. Затова е доста неверно да се счита, че някой стачкува съответно и единствено против ГЕРБ, макар че митингът е тъкмо против тях, защото те съставляват статуквото в последните 8 или 9 години. Но същия митинг биха срещнали на улицата и от "Позитано ", и от която и да е от опозиционните сили, в случай че по този метод се държат във властта. А методът е недиалогичен, както виждате, следват обвинявания, а не диалог. Само вижте на изявлението на Цветанов през днешния ден, става известно, че дейностите, които са видели на улицата през вчерашния ден, били опит за дестабилизация ", добави Арман Бабикян.
"Министър-председателят още веднъж се скри. За следващ митинг Бойко Борисов бяга от отговори, бяга от диалог с недоволните и нормално се намира в чужбина. Един човек държи властта и той се назовава Бойко Борисов, и точно той бяга от диалог с народа си ", разяснява Бабикян неналичието на премиера Бойко Борисов при протестиращите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР