Винаги е много сладко, когато виждаме как семейството на някои

...
Винаги е много сладко, когато виждаме как семейството на някои
Коментари Харесай

Несигурностите на една секси звездна майка

Винаги е доста сладко, когато виждаме по какъв начин фамилията на някои състезател го поддържа от трибуните по време на мач.

Не един или два пъти Аиша Къри е правила това, вдъхвайки убеденост на Стеф Къри . И в множеството случай тя не е сама, а с двете им деца.

От повече от година обаче децата са към този момент три и на Аиша ѝ остава все по-малко време, с цел да поддържа брачна половинка си.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Ayesha Curry (@ayeshacurry) на Фев 10, 2019 в 8:46 PST

Преди няколко дни обаче майката на три деца съумя да смае всичките си почитатели в Instagram. Г-жа Къри качи фотография, на която е по бански и въобще не си проличава да е раждала три деца.

В сторитата си в Instagram пък реши и да хвърли малко повече светлина върху това по какъв начин е съумяла да влезе във форма. Аиша Къри е преосмислила тотално метода си на хранене и от началото на годината е почнала интензивни тренировки.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Ayesha Curry (@ayeshacurry) на Май 23, 2020 в 5:06 PDT

Само неделята оставя за сладки провинения, само че това е обикновено. Обещава, че скоро ще даде и повече детайлности, с които да е потребна и на други майки.
 Семейство Петканови, Александра Петканова и секси фотосите на модела
Александра Петканова е секси мамче

Обещаваме да бъдем послушни

Според Metro, предходната година в предаването на Джейда Пинкет Смит - Red Table Talk, Къри е споделила, че е имало моменти, в които била много несигурна поради метода, по който наподобява.
 Стеф Къри и тайната многомилионна покупка на баскетболиста
Тайната многомилионна покупка на Стеф Къри

Къри си брои милионите

Всичко това се е породило от обстоятелството, че през последните 10 години брачният партньор ѝ има много обожателки и ползата към него е огромен, до момента в който при нея нещата не са стояли по същия метод. Е, към този момент умерено можем да кажем, че Аиша ще притегля от ден на ден мъжки погледи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР