Виляреал започна класическа победа в дебюта на новия старши треньор

...
Виляреал започна класическа победа в дебюта на новия старши треньор
Коментари Харесай

Виляреал започна с класическа победа при новия треньор

Виляреал стартира класическа победа в дебюта на новия старши треньор Хавиер Кайеха Ревия. „ Жълтата подводница “ завоюва с 3:0 своето домакинство против Ейбар на стадион „ Ла Серамика “ от седмия кръг на Примера дивисион. Виляреал реализира трета победа от началото на сезона, до момента в който Ейбар претърпя пета загуба. Седрик Бакамбу се отличи с хеттрик при триумфа на Виляреа.

Виляреал поведе в 25-та минута, когато Мануел Трихерос пусна отличен извеждащ пас към Седрик Бакамбу, който изскочи самичък против Дмитрович и го трансферира за 1:0.

Пред Бакамбу се откри нова опция в 33-та минута, когато той стреля, само че едва и неопределено.

Мариано Барбоса направи решаващо избавяне в 39-та минута, когато отрази удара на Родриго Ернандес.

Виляреал удвои своята преднина в 52-та минута, когато Сансоне подаде към Бакамбу, а той с точно допиране вкара топката във вратата на Дмитрович.

Пред Такаши Инуи се откри доста добра опция в 55-та минута, само че след удара му топката мина на сантиметри настрана от левия дирек на вратата на Барбоса.

Съдията Марио Мелеро Лопес свири дузпа за Виляреал в 75-та минута, откакто Анаитс Арбия събори Бакамбу в наказателното поле на Ейбар. Наказателният удар бе осъществен от Бакамбу в 76-та минута, който оформи своя хеттрик.

Бакамбу можеше да вкара четвърти гол в 80-та минута, само че след удара му топката мина на сантиметри настрана от десния дирек на вратата на Дмитрович.

След този триумф Виляреал се изкачи до девето място в класирането с 10 точки, до момента в който Ейбар е осемнайсти с 6 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР